merhaba hanımlar,
şu an gozlerim ağlamaktan şişmiş şekilde kendimi caresiz hissederken buraya yazmayı duşundum. ne zaman yazsam bir soluk, bir destek oldunuz bana.
2.5 ay once 1.5 yıllık ilişkim son buldu, karşılıklı bitirdik diyebilirim. kotu bitirmedik, ayrılırken beni ne kadar sevdiğini, uzun sure sessiz kalacağını, yarasının kapanmasının uzun sureceğini soyledi. iyi niyetine inandığım icin ilişki suresince beni uzecek bir davranışı olmadığı icin inandım sozlerine. hÂl stalk yapıyorum maalesef. bazen uzgun olduğunu hissettiğim şeyler yazıyordu ancak son haftalarda evlilik ile ilgili şeyler yazıp, paylaşmaya başladı. nitekim biri olduğunu farkettim. neden bu kadar uzulduğumu bilmiyorum, icimde oldurdum sanmıştım ama olmemiş. bir onceki ilişkimin ardından 4 ay gibi bir surede de o kişi nişanlanmıştı. şimdi de bu arkadaş. neden beni layık gormuyorlar sevgilerine diye duşunuyorum bazen, gecen onca gunun ustune bu kadar kolay nasıl cizgi cekip evlenmeye karar verdi.. ve bunları neden surekli paylaşma ihtiyacı duyuyor. gececek elbet biliyorum ama nasıl. oncesinde yaşadıklarım kolay değildi aynı gunlere donmek beni cok yıpratacak sanırım.. nasıl gececek, ne yapmslıyım. sayfalarca yazıp ona olan sinirimi kusmak istiyorum. ne kadar iğrenc ve kalpsiz olduğunu bağırmak istiyorum suratına ama bana duşen banyoda yere cokup ağlamak şu an.