Arkadaşlar awesomeness partnerlik başvurusu yaptım yeni ve yabancı haber kanalım icin bugun kabul edildi onayladım girdim yanlız videolarda gri renkten teker teker yeşil renge donuyor ve uzerlerine geldiğimde yeşillerin hak talebinde bulunuldu diyor

tıklıyorum ses goruntu vs icin hak talebinde bulunmak var ben tam anlamadım neyapmam lazım yeşillerin zararı varmı yoksa bu videolar bizim diye hakmı talep etmek lazım talep etmesek ne olur cunki videolar bbcnin sıra sıra hepsi yeşileniyor zararlımı telifte bildirim yok

+ olarak şoyle birşey cıktı kabul etsemmi - Yeni! İş Ortağı Tanıtımının Avantajlarından Yararlanın!
kaydolun diyor arada bişi oldumu bilmem nerenin mahkemesi yasası vs yazıları var bilmeden tıklamıyım dedim pek anlamadığimdan bu işlerde yeniyim ve biraz karışık sordum kusura bakmayın

bu arada ben şu kanal acıklama etiket vs olaylarını pek sağlıklı yapamadım bu konuda yardımcı olabilicek yonetini bilgili arkadaşlar abilerden yardım istiyorum @Berat06 @Muslera06 yeni iş ortağını kabul ettim canlı etkinlik olayıda tamam abi sanırsam yeşllerin zararı olmuyor tek merak ettiğim şuan hak talebinde ses vs goruntude bulunmayayım demi bana ait değiller + kanal icin etiket olayında yardımcı olurmusunuz