Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 4-5 gun once iPhone 6 marka/model cihazımın ust camı paramparca oldu. Cihazın dokunmatiği algılama kısmında bir sorun yok hatta duşmeden onceki gibi calışıyor, fakat yazıları okumakta zorluk cektiğim icin cihazın ekranını tamir ettirmeye karar verdim.

Yaşadığım şehir de kucuk bir şehir olduğu icin teknik anlamda eline guvendiğim pek isim yok, o yuzden sosyal medyada gorduğum birkac populer firmaya ulaştım durumlar şoyle.

FFPRO (Foto Parca: Cihazın orijinal ic ekranına dokunmadan cam değişimi yapabileceklerini soylediler 199 lira bir ucreti varmış. Yan sanayi ama kaliteli bir ekran ile değişirse 300 lira dediler.

GSM İletişim: Cam değişimi yaparlarsa ilerleyen zamanlarda camın duşeceğini soylediler, bunun yerine yan sanayi bir ekranın fiyatı 350, Orijinal ekranın fiyatı ise 600 lira olduğunu belirttiler.

FixPlan: Yan sanayi ekranın 430, orijinal ekranın 470 lira olduğunu belirttiler.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, ne tavsiye edersiniz? En makul olanın FixPlan olduğunu duşunuyorum, ekranın orijinal olmasını istiyorum fakat Resmi Apple Desteği olmadığı icin bu uc alternatiften birini, varsa sizin tavsiyelerinizi dinliyorum.