Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak. Yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda iPhone SE 64 GB vardı ama forumda okuduğum kadarıyla Samsung galaxy s7 ve LG G5 gibi iPhone Se rakibi telefonlar aynı fiyat aralığında ve bircok kişi Samsung galaxy S7 ve LG G5 oneriyorlar. Bende ikilem arasında kaldım onumu alsam bunu mu alsam diye cok duşunuyorum sizin bana onerdiğiniz telefon hangisi.
Eğer telefondan beklentileri mi soruyorsanız benim icin ekran boyutu onemli değil şuanda kullandığım telefon S3 mini cıktığı ilk haftasında aldım. IOS mu Android mi derseniz benim icin cok fazla onemli sayılmaz nasıl ki hic IOS deneme fırsatı bulamadım Android denedinmi diyecek olursanız S3 mini ile biraz deneme fırsatı buldum. iPhone Se nin on kamerası na değinecek olursam aslında buda beni cok etkilemiyor zaten telefonun arka kamerası 6S ile aynı gerektiği zaman arka kamerası nı kullanırım. Telefondan beklentilerim ise ben fitness yapıyorum ve spor yaparken muzik dinlediğim icin telefon bana engel olmamalı. Ve aldığım cihaz beni uzun sure goturmeli. Ve servisi sıkıntı cıkarmamali.
Cok şey istiyorsam kusura bakmayın pek fazla telefon kullanmadım. Uzun yazıp sizi yorduğum icinde ozur dilerim.
iPhone SE alınır mı ?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone SE alınır mı ?