Hayırlı sabahlar... Daha onceki konularımı okuyanlar bilir. Okumayanlar icin kısaca Ozet geceyim. Eşimin madde bağımlısı olması ve yaşadığım şiddet sonucu ailemin yanına donmem... Davayı acmak icin vekalet vermiştim. Davam 14 eylulde acıldı ve 15 hazırandan itibaren ailemin yanındayım. Sağ olsunlar, beni el uzerinde tutuyorlar. Geldiğim gunden beri prensesmişim gibi davranıyorlar ama Psikolojim oyle bozuk ki... Şehir değiştirdik. Doğuya geldik kucuk bir yer ve burada olduğumu bildiği icin 3 haftadan beri evden cıkmıyorum. Ne olur ne olmaz adresimi bilmiyor ama .. uc ayda 3 şehir değiştirmiş olmakta ağır geldi bana ... neyse konuya geceyim, eski konularımı bilenlerden Bana kızanlar olacaktır ama eşime Cok uzuluyorum. Kullandığı o maddeden sonra akıl sağlığını tamamen yitirmiş durumda. 1 ay once bana mesaj atmıştı “ Annene soyle tuttuğu kiralık katilin ismini soylesin” diye . Ertesi gun ise annen baban rahmetli olacak sende dahil diye mesaj attı. Bende annesini aradım oğluna soyle yeter artık uğraşmasın benimle bana boyle mesajlar atmış polise gideceğim yoksa dedim. Ağlamaya başladı ,kızım git şikayet et iceri alsınlar, kurban olayım biz neler yaşıyoruz ,bir anne evladı hapise girsin ister mi dedi. Yaşadıklarını anlattı. Diyormuş ki anne beni takip ediyorlar dronlarla. Herkes ismimi soyluyor nerden tanıyorlar beni. Siz benim peşime adam taktınız. Daha sonra ise bizim resimlerimizin olduğu bir flash bellek vardı onu bulamamış annesine demiş doğru soyle X ile resimlerimi kime verdin. Eğer X in fotoğrafları birinin eline gecerse sağ bırakmam sizi. Saldırmış kadına. Teyzesi polis aramış polisler goturmuşler uzaklaştırma istemiş annesi ve teyzesi. İki gun gelmemiş eve. Kadın diyor insan evladından korkar mı kızım , ben korkuyorum... Sonra dayanamayıp almışlar eve , yakın bir arkadaşı vasıtasıyla amateme goturmeye ikna etmişler bende daha onceden 2 kez goturmuştum . Yatışı kabul etmemiş, şikayet edersen iceri girerse belki tedavi ettirirler kızım kurbanın olayım dedi icim gitti kadının o caresizliğine. Daha sonra bana attığı tehdit mesajlarının ardı arkası kesilmeyince şikayet ettim bende. Uzaklaştırma da aldırdım. O gun aramışlar karakoldan ,Daha sonra ise bana attığı mesaj “karakola gidiyorum anneni şikayet etmeye annen buyuk oynuyor, ayağıma sıktırdığını soyleyeceğim ” sosyal medya acmıştım 1 ay once, onu da kapatmak zorunda kaldım artık. Takipcilerime kadar goruyor nasıl goruyorsa ortak arkadaşımız olmadığı halde. Arkadaşlarıma mesaj atar sacmalar diye kapattım. Teyzesinin evinde kalıyorlar evimiz dağıldığı icin. Surekli telefonlarını kontrol ettiği icin insanların bende diğer teyzesini aradım o da ağlıyordu bitmiş durumda artık sen gidince toparlanamadı seni bu kadar sevdiğini bilmiyorduk dedi. Gecen gun gormeye gittim teyzem odada oturmuş sallanarak fotoğrafına bakıyordu ağlıyordu dedi, benim geldiğimi gorunce kapattı fotoğrafı dedi. Karakola gitmiş bu arada gidiyorum dediği gun.annemi şikayet etmeye annesini de suruklemiş peşinden polisler şahidin var mı demişler annesi arkadan işaret yapmış inanmayın diye oyle olunca inanmamışlar geri gondermişler... Beni yabancı numaradan aramıştı en son sesimi dinledi sonra benim dedi. Sesi berbat be ruhsuzdu. Tanıdım, iyi misin dedim, iyi değilim dedi, kapattı. Sonra bende mesaj attım “ Gorduğun duyduğun şeyler gercek değil, beni onceden dinlemedin eğer gercekten sevdiysen belki şimdi dinlersin, tedavini ol ve kendine yeni bir hayat kur, ayağa kalk, duşme.” Diye . Cevap vermedi.Diyormuş ki annesiyle teyzesine susun susun X geldi (ben yani) sesinizi duyarsa gelmez. İleri derece bağımlı cıkmış... Hayaller goruyor artık kendi kendine konuşuyormuş banyoya girip falan. Boyle olmak zorunda mıydı , niye kendini bu hale getirdi, her şey cok farklı cok guzel olabilirdi diyorum kendi kendime. Şu an ne durumda bilmiyorum. Ayrıca ailesi falan bana don demiyor oyle duşunmeyin yani gercek maalesef anlattıkları.Annesi diyordu nufusunu aldırma bulunduğun yere kızım ne olur ne olmaz ne yapacağını kestiremiyorum. Ama cok uzuluyorum bizi bu hale nasıl getirebildi... Ben bu hayatta hep vicdanıma yenildim. Bana surekli sana neler yaşattı hala neden uzuluyorsun diyorlar ama elimde değil . Sevgimden ziyade insani duygularım var benim. O beni mahvetti evet ama ben onun kendini mahvetmiş olmasına da uzuluyorum. Hayatımda ilk defa duygularım ile değilde mantığım ile hareket edip ona donmedim. Bu zamana kadar butun kararlarımı duygularım ile almıştım genel hayatımla ilgili. ilk defa mantıklı davrandım pişmanda değilim.Gelmişti barışmaya bu şehire taşınmadan once. Donmuş olsaydım şu an hayatta değildim zaten şu anki durumuna bakacak olursak oldururdu beni. Ayrıca bana demişti ki sen beni sevseydin peşinden geldiğimde benimle gelirdin. Halbuki sevmediğim icin değildi. Yaşattıklarını unutamayaktim, ailemi silmiş olacaktım ve kendime olan saygımı yitirmiş olacaktım. Ve bugunde muhtemelen hayatta olmayacaktım... Ona donmek gibi bir duşuncem yok , sadece yaşadığım durumu anlatıp bir nebze de olsa rahatlamak istedim. Keşke kapattığımız kapıların anahtar deliğinden bakmasak... Uzun oldu biraz helal edin hakkınızı. Okuyanlara cok teşekkur ederim. Rabbim kimseyi akıl sağlığından etmesin, duşmanımı bile bu uyusturucu illetine duşurmesin... Allah tum kotu durumda olanları aydınlığa cıkarsın... Yeni bir konu acıp ailemden be bana olan desteklerinden ve psikolojimden bahsedeceğim birazda okumak isteyenler okuyabilir. Allah ’a emanet olun