Merhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.