Mune abla beni banlamıycan demiiii

Boyle bir konu actıgım icin uzgunum inşallah banlık bir konu değildir..
1 hafta bitti kızlar, Calışıyorum işimden memnunmuyum onuda bilmiyorum ama yinede Cok şukur diyeyim
Adam bana zeynep gel ben senin hayatını değiştireyim diyince ben aha bele oldum

Kurtcen de varmış, ama bir şartla bu iş yerinden hic cıkmıyacaksın, ben ne dersem sormadan yapıcaksın dedi, bende buna evet diyemem cunku yarın ne olacagını kimse bilemez ve bunun garantisi olamaz 6ay calışırım 1yılda Burdan Emekli olmamı beklemeyin dedim. Cunku zaten inişli cıkışlı bi hayatım var şu sıralarda sıkıntı icerisindeyim..
Neyse, ozaman biz seni normal işci gibi gorelim idare edecegin bi para verelim dedi. OOLUR tamam dedim. Ama kafamda gidip geliyor kendimi geliştireyim felan dedim biyandanda icime bişeyler sinmiyor ama cozemiyorum ve kendilerine cokda ısınamadım, hani boyle bişeyler varmışda ben otomatikmen onları gorunce kazma bildiğin kutuk oluyorum. Boyle kendimi kasarak emanet gibi calışmak yada biryerde bulunmak asla istemem ama tabi calışıyorum oyle boyle derken gunler geciyor ha cokda sorun olursa cıkarım Neyapayım.
Asıl muhim Konuya geliyorum Dun masamın bulundugu salondaki pencerede araya sıkıştırılmış arapca yazılı ateşe tutulmuş arapca yazılı kağıt gordum. Tovbe bismillah bune dedim
Korktum, cunku baya baya buyu yapılmış ve yakılmış o kağıdı elime almaz olaydım sorumlu bi abi var abi bune dedim elimden aldı ses etmeden yukarı cıktı gozumun onunde yaktı suya attı ama hala ne oldugu hakkında bişey soylemiyorlar. Sozde onlarda aşağıda uretim bolumunde gormuşler..
Bugun sabah saat 9 bucuk gibiydi yine bir kağıt ve arapca yazılar ben şok yaşıyorum tabi.
Yonetici kadın oradaydı ilk o gordu
Aaaa zeynepcim odamı o kağıttan bana versene dedi. Aldım verdim normal bişeymiş gibi
Kim yapıyorsa biz kimseye bişey yapmıyoruz diye soylendi.. Sonra yukarı cıktım işim vardı dort beş saat yoktum aşağı indim baktım cantam acık cuzdanımda acık ama paralar kartlarım vs hepsi duruyor. Acaba benmi acık unuttum dedim onemsemedim cuzdanı kapattım tekrar yukarı cıktım aşağı indim baktım cuzdan yine acık Besmele cekmeye başladım Allahım neler oluyor bunlar ne dedim tekrardan kapattım cuzdanı. canta gozumun onunde kimsede yok bi abi var oda cok ileride oturuyor oturdugum yerde tekrardan baktım gozumun onunde duran cantanın icindeki cuzdan tekrardan acılmıştı hemde 5 dakika icinde ayaga kalktım tovbe bismillah dedim ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu abi geldi ne oldu felan dedi boyle boyle dedim.Tuylerim diken diken oluyor hala aklım almıyor. Ben cuzdanı tam 3 kere kapattım her kapattıkca acıldı. Burdan okuyunca aaa ne varki demeyin olacak şey ler değil bunlar. Sonra cıktım eve gidicem duraga gittim otobus kartımda gitmiş yok. iş yerimde gizemli işler yaptıkları cok belli faturayıda ben odedim ama cok huzur suzum hergun ruyamda akreplerin icinde oldugumu goruyorum garip garip ruyalar
Ve yonetici kadın bugun benim doğum tarihimi sordu e yaşımıda biliyor hayırdır ya?

Napayım şimdi kızlar diyin bana,ama size yaptıgım yorumların hıncını almayınha benden guzel guzel fikir verin
Sizi seviyore..