Kızlar Merhaba,
Eşimle tartıştık, onunla ilgilenmediğimi falan duşunuyormuş. Sabahtan beri tavırlıydı bana. Ben de onun en ufak ev işine dahi mudahale etmemesine sinirliydim. Sanki hizmetciymişim gibi ne yendiğini kaldırıyor, ne yaptığını. Kucuk bi hobi odamız var oraya el koydu, dağınıklıktan iceri girilmiyor. Evde bi şey gorsun ben toplamazsam hayatta elini surmez. Sabah kahvaltı hazırlayacaktım bi baktım boş yumurta kutusunu falan oylece yere atmış ustunde pecete falan var. Poşete falan koymadan oyle yere atmış, kan beynime sıcradı. Hani boyle ufak ufak birikir de bi anda cıkar ya oyle oldu. Hamileyim diye ozel iltimas beklemiyorum ama bu kadarı fazla geldi. Sonra bağrıştık falan şimdi ağlayıp duruyorum ve bebeğim icin vicdan azabı cekiyorum.Ben uzuldukce onu da uzuyorum diye Canım bir lokma yemek istemiyor gercekten mutfağa girince asabım bozuluyor dun patates falan kızarttı her taraf yağ olmuş. Temizlememiş tabi ki. Konuşuyorum bi yapıyorsa, iki yapmıyor. Sen bana soyle ben soylediğinde yaparım diyor ama artık yoruldum. Bi de ustune bugun hassasım biraz sanırım. Bi yandan ağlıyorum bi yandan vicdan azabı cekiyorum.