Benim hayatimda en onemli 5 olay soyle:
1-Arkadasim Baris ile ilk tanisisimiz:Ilkokul 2.sinifa gidiodum Ulas die bi arkadasim vardi.Cok iyi arkdastik,ama birgun Avustralya'ya gitti.Ben yanliz kaldim baya bi depresyona girdim o yasta da olsa 1 aksam dewamli agladim hatta onu seyreden hafta garipten uzayli cocuklar falan gormeye basladigim anda Baris geldi ve onun yerini doldurdu.
2-Ilk araba kullanisim:Ilk arabayi 15 yasimda kullandim ve 2 gun boyunca unutamamistim o araba kullanisimi.Muthus guzeldi.
3-Ilk maca gidisim:Babamla 2 senedir dusunurduk maca gidelim diye ama hem babamin yogun isi hemde Ankaraya cok sik Besiktasin gelmemesi yuzunden gidemiyoduk.Fakat bir gun babam bana supriz yapti ve maca goturdu,acayip sevinmistim.
4-Ilk yazarlik basvurum:Bir gazete spor yazari ariodu ve ben basvurmustum hic umudum yoktu ama bir baktim ilk 10 kisi icine girmisim ve icinde Hincal Uluc,Kazim Kanat gibi kisilerin de bulundugu buyuk juru secmelerine geldim fakat 7. olabildigim icin elenmistim ama ilk 10'a kaldigim zaman cok sevinmistim.
5-Ilk Ingilizce roman okuyusum:Harry Potter'i ilk ciktigindan beri okuyorum 7.sinin ingilizcesi ciktiginda birkac kez kitabevlerine girip okuodum acaba anlayabilir miyim die en sonunda paraya kiydim ve aldim kitabi ingilizceme fazla guvenmedigim halde aldigim icin pisman olmustum ama kitabi sadece 5 kez sozluge bakarak ve kimseden yardim almadan 1 haftada bitirdigim icin muthus mutlu olmustum.10 sene ingilizce gormemin faydasini gormustum ve tum Harry Potter sever arkadaslarimi catlatmistim.

Siz de hayatinizin ilk 5'ini yazin zewkli oluo.