Iyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir bucuk ay once ailecek covid-19'a yakalandık. Cok şukur ağır gecirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim uc gun boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Cok şukur atlattı ama virusten sonra kizim baya suzuldu hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta goruntu sonra kayboldu ama bu surecte yuzu ve vucudu cok zayıfladı. Dun eski fotoğraflara bakarken daha cok dikkatimi cekti onceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yok Gecen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin boyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi guzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski goruntusune kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonucta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu sureci cok şukur ama kizimin onceki resimlerine bakincada uzuldum yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.