Hanımlar gunaydın. Burası bana olayları daha geniş acıdan duşunme yeteneği sağladığı icin derdimi buraya da yazmak istedim.
Erkek arkadaşım bedelli askerlik yapıyor şuanda. 2 gun once doğum gunumdu. Gayet iyiydik telefondan kutladı hatta oralardan surpriz bile yapmış ama sonraki gun olanlar oldu.
Akşam iş cıkışı 7-8 gibi bir arkadaş grubum da doğum gunumu kutlamak istedi zaten her hafta buluşuyoruz sevgilim de tanıyor herkesi. Haberi de vardı bu durumdan. Beni de genelde gruptaki erkek arkadaşım eve bırakıyor hem gec oluyor hem de koronodan dolayı otobus dolmuş uğraşma diye sağolsun. Sevgilim de askerde olduğundan daha hassas ve bana karşı daha kırıcı yaklaşıyor ve başta bu arkadaşım eve bırakacak diye tartışma cıkardı sonra da başka bir mekana gectik diye tartışma cıkardı ve gece beni 4te arayıp uyandırdı hala sinirliydi gayet yapıcı olmaya calıştım zaten yapısal olarak da derdimi sakin ve konuşarak cozmeye calışır sesimi yukseltmem. Uyku mahmurluğu ile de kendimi tam ifade edememiş olmalıyım ki yine aramız kotu bir şekilde kapattık.
Kısacası ozur de diledim doğru duzgun sucum olmamasına rağmen askerde morali bozuk tadımız daha fazla kacmasın diye. Ozlediğinden bunaldığından boyle yaptığını duşunuyorum ama yine de soylediği laflar hareketleri... Aradığından beri ağlamaktan gozlerim ağrıdı.
Şimdi hanımlar nasıl davranmalıyım yuz yuze goruşebilsek gececek her şey ama iletişimsizlikle birlikte kendimizi de dolduruyoruz. Guzel bir ilişkimiz vardı yok yere boyle olması beni cok cok uzuyor.