Eşimle 4 yıllık evliyiz bir cocugum var 3 yasinda ama Evlendigimizden beri bana zulm ediyor daha once de hamileyken bana yaşattıklarını yazmıştım ozaman da boşanmayı duşunmuştum ama yapmadım. Ben şuan calışmıyorum yaşım 34 2 yıldır iş arıyorum uni mezunuyum ama bulamıyorum iş bulduğum an bosanicam aslında pandemi dolayısıyla evde ama surekli uyuyor sabaha kadar oturuyor akşama kadar yatıyor (mubalağa değil akşam 6 da uyandığını biliyorum ) evde temizlik yemek hepsi bana bakıyor asla yardım etmez surekli eleştirir surekli kuser aldığı maaş az ama başka iş bakiym diye uğraşmaz ailem hala bana harclığımi verir ve ama en ufak kavgada hakaret kufur işitirim psikolojik şiddete maruz kalıyorum surekli evde kusen bir adam başkalarının yanında beni azarlar aileme bile bi nasılsın diye sormaz. Uyurken ses cıkmasını istemez cocuğumla bi odaya tikilir kalırız temizlik yaparım iki dk sonra kirletir mutfağı temizlerim 10 dk sonra bi suru bulaşık cıkarmış sozlerime duşunceme hic onem vermez kılık kıyafetime karışır bana hicmisim gbi davranır ustune herşeye soylenir kusur bulur iş bulmak icin okadar cok uğraşıyorum ki halimi gorseniz acırsınız ama yok maalesef boşanma surecinden de cok korkuyorum sanki yapayalnız kalıcam altından kalkamiycam gibi geliyor boşanmış olan arkadaşlar nasıl bir surec yaşadınız.