Merhaba ben 24 yaşında bir kadınım.Lutfen uzun olmasına rağmen okuyun lutfen. Uyelerden ve yoneticiden isteğim beni yazdıklarımdan dolayı yadırgamasınlar ve bu paylaşımı kaldırmasınlar insanların bana akıl vermesini yardımcı olmasını istiyorum aslında yazmak istemedim ama artık her şeyi icime atmaktan usandım uzun olursa kusura bakmayın. İlk once bipolar(manik depresif bozukluk) hastalığına sahip olduğumu belirtmek isterim.Hastalığım hep vardı 2010dan beri ama lise sonda cok şiddetli bir travma gecirdim beynim durdu adeta beynimde tahta gibi bir şey vardı yaşayan bir olu gibiydim kendi kendime guluyor sacma sapan konuşuyor yolda yuruyemiyordum araba carpıcaktı birkac defa.. Okula annem goturuyordu beni başarılı bir oğrenciydim lise3e kadar(takdiri birkac puanla kacırıyordum iyi bir anadolu lisesindeydim) lise4 te derslerim duştu 05 puan bile aldım sadece ismimi yazmıştım bu duruma oğretmenler cok şaşırdı durumumu oğrrtmenlerle paylaşıp oğretmenlerin yardımıyla sınıfı gectim. Ygs ye ilk girdiğimde barajı gecemedim okuduğumu anlayamıyordum. Sonra ilacların yardımıyla iyileştim tabi kullandığım etken maddesi ketiapin olan ilac bana cok kilo aldırdı herkes şuphelendi... ilac kullandığımı duşunduler cunku zayıf bir kızken 1 ayda 15 kilo aldım.. o sıralar iyileştim ve kendimi odaya kapatıp ufak tefek ataklar ağlama ve sinir krizleri gecirsemde sınavdan yaklaşık 350 civarı puan alıp iyi sayılan bir okulu kazandım cok mutluydum. Yarı ozel devlet yurdunda kalacaktım. Bir suru tecrubesizliğim oldu.Arkadaşlarımla aram bozuldu intihara kalkıştım bu yuzden. Midem yıkandı. İnsanlar beni anlayamıyordu yapayalnızdım ailemde yanımda yoktu ailem cok tutucudur beni dışarı tek başıma bile cıkarmazlar annem babam benden cok buyukler son cocuğum.Sonra faceden biriyle tanıştım tek konuştuğum cocuk oydu 3.buluşmamızda bir yakınlaşmamız oldu bir kere lise3te ufak tefek bir yakınlaşmam olmuştu ama bu sefer farklıydı illa cinsel organımı acmamı istedi yok dedim ısrar edince dayanamadım bende cok cabuk tahrik olan biriyim zaafım. Erkeklik hormonum yuksekmiş

actım işte salak gibi.cinsellik hakkında bir bilgim yoktu annem bu konuları hic konuşmamıştı birleşme olmıcak dedi neyse surterken kan geldi nerden bileydim surtmeyle zarar goreceğini... dunya başıma yıkıldı o kadar bilgisizdimki yırtılıp bir daha yapmazsan iyileşeceğini sanıyordum sevgilime evlenmemiz gerektiğini soyledim ama o benden uzaklaştı ve hamile kalmadığına şukret dedi şok olmuştum kadınlar kulubunde benim yaşadıklarımı yaşayanlara baktım sonra bilgi edindim araştırdım doktora muayeneye gittim doktor cok kotu baktı bana sanki hırsızlık yaptım adam oldurdum sandım ve 1 yırtığın var dedi kanaman olur bir daha ilişkiye girersen dedi derin bir oh cektim ama hala kafamı kurcalıyordu sanki doktor yalan soylemişti beni uzmemek icin parmağımı soksam acaba kan gelir mi diye duşundum bunu riske atamazdım kanarsa da caresine bakarım kesin emin olmam lazım dedim.. ve baktım parmağımı soktum afedersiniz.. kan gelmedi.. ve hicbir zaman ameliyat olmadan gelmeyecekte. Neyse 4 yıl oldu insan ilk zamanlar toparlanamıyor ama sonra alışıyor insan. Uni1 ve uni2 yi yaşadığım olumsuzluklara rağmen yine iyi gecirdim derslerimi yani. Mani doneminde cok uretken oluyordum o yuzden derslerimi gectim(maninin bana tek yararı)Mani ve hipomaninin en buyuk zararı o donemde aşırı libido artışı. Neyse uni3 e geldim 2.doneme kadar her şey guzel gidiyordu kendimi arkadaşlarımla karşılaştırıyor onlardan ustun goruyordum onları gecmiştim birsuru ozel ders veriyor buna rağmen alttan ders bırakmıyordum kendimi cok zeki hissediyordum moral bozukluğu olsada aklıma kotu şeyler gelsede bunlardan etkilendiğimi reddediyordum her şey cok guzel olacaktı.Ama bir sorun vardı kullandığım ilac cok uyku yapıyor hayattaki verimimi duşuruyordu ben arkadaşlarımdan asla geri kalmamalıydım ilacı birden kestim bırakınca kusma nobetleri mide bulantısı olsada kestim ailemede soylemedim sonuc 1 aya kalmadan atak gecirdim sonuc hastaneye yattım lise4 teki şeyler oldu vizelerim 80 ustuyken finallerdem 05 almaya başladım ailem apar topar geldi beni ozel bir hastaneye yatırdı iğrenc bir doktordu kullanmadığım ilac kalmadı onun yuzunden 2 gunde bir ilac değiştiriyordum.Yuruyordum surekli sabahtan akşama kadar ilaclar akaziti mi yazılışını bilmiyorum onu yapmıştı. 9 gun ozel hastanede yattım(ailem hemen iyileşmemi okuldan geri kalmamamı istiyordu ama artık cok gecti)buyuk bir şehirde devlet hastanesine kaldırıldım 33 gun kaldım yine birsuru ilac kullandım yine acılar cektim yine kilo aldım daha cok itaatkar oldum doktorlara ve aileme cıtımı cıkarmıyordum ilacların sayesinde sanırım. Hee bu arada ozel hastanede birgun cok kotu ağlarken anneme ilişkiye girdiğimi ve bekaretimi kaybettiğimi soyledim annem cok ağladı babama da soyledi babam mecbur kızmadı cunku cok hastaydım psikiyatriste de soyledim nasıl cesaret aldım ve utanmadıysam psikiyatrist doğal karşıladı şaşırdım acaba ben deli miyim de doğal karşılıyorlar dedim uzaktan bakınca bunu hic yapmayacak ciddi birine benziyordum insanların bu konuda şupheleneceği son insandım.Hastaneden cıktım. Ve birkac ay sonra hafızam geri gelmeye başladı yavaş yavaş. Son sınıfa gectim ama benim vermem gereken 27 ders vardı insanlar 12 ders verecekti ben 27. Nasıl olacak derken yuksek kredili 3 dersi yaz okulunda verdim. 24 dersi de uni4te.. (hocalara yalvardı babam ve alttan olan dersleri devamlı yazdılar yoksa hayatta gecemezdim birkac hoca kabul etmedi tabi onların dersine de girdim) Cok koşturdum cok yoruldum hicbir şeyi kafaya takmamaya calıştım aldığım kiloları, arkadaşlarımdan geri kalışımı,kaybolan guzelliğimi, insanların dışlamasını,kpssye hazırlanamayışımı,alttan dersler yuzunden kpss dersanesine gidemeyişimi.. hicbir şeyi takmamaya calıştım.He bu arada ailemle eve cıktmıştım hastalanınca. Okul bitmişti ama 66 puan almıştım ilki 75ti oabt cok duşurdu. Neyse toparlandım memleketime gittiğimde dersaneye gittim ama yine 2.donem atak gecirdim bu seferde 6 ay surdu yine calışamadım. 2018 kpss de 68 aldım ilkinde 78 yine oabt duşurdu cok uzgunum bu durumu cok kafaya takıyorum topu topu 2 puan mı yukselttim halbuki bizim bolum 75 puanla kesin atanıyor onu bile beceremedim boşlukta ve cıkmazdayım.Yaz tatilimi evde yatarak geciriyorum ve ağlayarak.Ailem cok soğuk. Babama baba bana kpssyi kazanamadığımdan kotu davranıyorsun o da "madem farkındasın kazan o zaman" dedi babam bana eğitim masraflarım dışında para harcamaz ayda kıyafet masrafım(ki kilolu olduğum icin almıyorum pek istesemde cok almaz) haric ayda 5 10 tl harcıyorum.Ve beni şuan etkileyen en kotu şey son 3 4 aydır cinsel isteğimin tavan yapması. Kendimi zor zaptediyorum.Ailem baskıcı olmasa ve dışarı cıkmama izin verse beni takip etmese ve vucudumdan utanmasam kesinlikle biriyle yapardım bunu cok pişman olup tovbe etsemde cunku aşırı bi istek var engel olamıyorum sırf bu yuzden evlenmeyi bile duşunuyorum ama ailemin kuralları var tabi atanacakmışım ve ailem paramı yiyecekmiş sonra naparsam yaparmışım. Bu demektir ki en erken 28 29 yaşında evleneceğim o zamana kadar kendimi tutabilirsem hayırlısıysa. Ve evleneceğim kişi en az benim mesleğimde, maaşı dolgun biri olacakmış bunu babam soyluyor annem onaylıyor babama iyi siz imzayı da benim yerime atın ben gelmim dedim o da bişe demedi. Surekli evlilik konusunda beni uyarıyor ve oğut veriyor sınavı kazanamadığımdan cok rahatsızlar ve kendimi evde bi fazlalık gibi hissediyorum. Gerci onlarda haklı abim ve ablamda hasta ablam evli her şeyi tam rahatlık batıyor. Abimde okb hastası ciddi saplantıları var arabası ile aşk yaşıyor arabasına bakıyor surekli onceden şizofrendi ve iyileşti ekpss ye girdi ve memur oldu 34 yaşında 2 yıldır calışıyor cok şukur . İnsanlar işsiz koskoca adam baltaya sap olamadı diye dalga geciyordu babamı ayıplıyordu annemi babamı cok eziyorlardı annemin bir kere olsa bile yuzu guldu sonunda hastalığının tedavisi icin 10 yılda zor odedikleri evi bile sattılar insanlar bunu bilmez tabi.Anneme babama surekli dertleniyordum kilolar aldı başını gitti bu hastalığımı olumsuz etkiliyor dedim 1 sene yalvardım en sonunda tup mide ameliyatı oldum 8 ay sonra ideal kiloma kavuşacağım inşallah.(tabi ilk işim doktorumu değiştirip kilo aldıran ilacları değiştirmem oldı şuan iyiyim) ve annem diyorki ameliyat oldun istediğini yaptık bize para odettin hala hastasın ağlıyorsun diyor anne ben beni goturduğunuz uyduruk doktorlar yuzunden kilo aldım dedim hala susmuyor vay o kadar para odemişler. Sorunum bu sizce atanmak icin cok mu gec kaldım atanıp kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazım (olmadı 2020 de ekpssye gireceğim benim hastalığıma rapor veriyorlar ama babam yakıştıramıyor damga yermişim) nasıl başaracağım bilmiyorum hic gucum kalmadı surekli ayıp videolar seyrediyorum kendimden utanıyorum bu yuzden ozguvenim sıfırlandı bir cıkış kapısı arıyorum Allah'ım sabır,akıl ve guc ver diyorum ama hastalıktan mıdır nedir dini sorguluyorum Allah neden kızlık zarını yarattı neden kadınların hakkı yok gibi. Beni yadırgamayın ve lutfen yardım edin.