Merhaba arkadaşlar. Eşimin yıllardan beri sosyal medyada acık sacık kadınlara ozellikle de buyuk memeli ve sevimli yuzlu japon kızlarına buyuk ilgisi olduğunu oğrendim. O kadar cok uzuldum ki kendimi yetersiz ve beğenilmeyen olarak hissettim. Ben fizik ve tip olarak bepenilmeyen biri değilim ama onun bu eğilimi beni cok derinden yaraladı. Ona tepki gosterdim bağırdım cağırdım o ise hasta olduğumu varsa ve beni boyle kabul et dedi iki kez. Ben kabullenemedim ve ayrılmaya karar verdim. Oyle olunca şimdi artık karar verdiğini ve bu eğiliminde vazgectiğini soyluyor. Artık o defteri kapatmış. Başta ben tepki gosterirken zevkinden odun vermezken şimdi işler kotuye gidince bırakıyor olması benim kırgınlığımı gidemiyor ve beni yeterince beğenmediği duşuncem değişmiyor. Onu cok seviyorum ve o da beni cok seviyor. Ve son derece uyumlu bir ciftiz. Ama bu durumu kaldıramıyorum. Seks yaparken bile aklım hep o benim buyuk tepkilerime rağmen vazgecmek istemediği kızlar aklıma geliyor. Yuzume bile baktığında kafamı ceviriyorum beni gormesin istiyorum. Cunku sevimli japon kızlarının yuzu benden daha sevimli diye. Elbette başka birilerini beğenecek ben dunya guzeli değilim sonucta. Ama o kadar kavgam tepkime rağmen zevkinden mahrum kalmak istememesi beni cok uzdu. Bu sebepten mutlu bir evlilik bitirilmez gibi gorunuyor ama kalbim cok kırıldı. Boşansam cok mutsuz olucam. Boşanmasam da her dakika bu hal aklıma gelerek yaşayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım. Arada kaldım. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Teşekkur ederim