Merhaba,
Biriyle tanıştırıldım ve dun telefonda konuştuk ve yazıştık biraz tanıma amaclı...
Adam 47 yaşında hic evlenmemiş. Bunun kendi tercihi mi olduğunu sordum. Calıştım gencken hep oyle gecti dedi, 2 yıldır duşunuyorum ama karşıma hep cocuklu insanlar cıktı, cocuklu da istemiyorum dedi..
Aynı memleketteniz, surekli sorunlu tiplerle tanışmış anladığım, benimle tanısınca cok heyecanlandığını umitlendiğini soyledi..Hic evlenmedim bu arada..
Buraya dek normal gibi..Sonra hayatında eğlence aramadığını, "modern ve ozgur bir kadın" la ciddi duşuneceğini soyledi...Modern ve ozgurden kastın nedir dedim? Ozgur deyince pek iyi sinyaller almadım. Yani dedi mesela sen kız arkadaşlarımla tatile gidicem diyebilirsin veya ararsın akşam alışverişe gitcem arkadaşımla dersin dedi...Alışveriş kısmı dedim ozgurluk mu demek oluyor anlamadım ama zaten kısıtlı olan izin gunlerinde kız arkadaşlarımla değil eşimle giderim dedim..Ama sanırım sen evlendiğinde bu sekilde arkadaslarınla gitmek istediğin icin soruyorsun dedim...Hayır asla dedi, neymiş beni test etmiş...Başka birisi bu ozgurlugu istemiş onu direkt reddetmiş...Dedim ki bu nasıl bir sacmalık. Hem sen kendin onume getiriyorsun konuyu, hem de evet deseydin reddederdim diyorsun....Bu bi gosterge mi dedim yani...Belki cok ta gerikafalı gorunmemek adına karsındaki insan olabilir diyecek belli limitler icinde..
Deseydim ki tabiki ozgurluk olmalı ikimiz de ayrı ayrı tatillere gideriz deseydim işte bu aradığım diyecekti...Kesin...Ben de dedim ki lutfen ne istediğini başta ortaya koy, bana gore şekillendirme dedim...Acıkca soyle dedim istediğini...Yargılamam uyar mı uymaz mı bakarız dedim...Kıvırdığından geri donmedi
Neyse bu sacmalıktan sonra zaten bilemiyorum ama olumlu duşunmuyorum...Siz ne dersiniz? Adamın dilinden "modern" kelimesi duşmuyor...Surekli modern bir kadınsın belli vs ..
Ha unutuyordum Sonra da beraber de yaşayabiliriz dedi..Ne beraber yaşaması ciddi konusurken dedim...Yani bazı kadınlar onu tercih ediyormuş hani ona da acığım ama boyle olsun demiyorum dedi...Evlilik istiyormuş..
Bir de hem yazarken hem konuşurken değişik yerine denişik demesi zaten.....
Bir de telde biraz muhabbet ettik diye sonlara doğru hayatım diye hitap etmeye başlaması...
Hızlı bi şekilde hayatım diyenlere guvenmeyin burdan duyurulur