merhaba arkadaşlar, burayı uzun suredir kullanıyorum ama aktif olmam birkac gundur diyelim. insan kendi derdini bazen herkese anlatamıyor sonucta.

benim derdim ya da aklıma takılan şey kendimle alakalı diyebilirim. uzun zamandır git gelli goruştuğum biri var. gayette birbirimizi seviyoruz ve ciddi duşunuyoruz. benimle ilgili her şeyi biliyor keza ben de onunla ilgili diyebilirim ve bu yıl icerisinde evlilik duşunuyoruz sorun şu ki kucukken bir kaza gecirdim ve sağ gozumu kaybettim bunda dolayı da uzun zamandır protez goz kullanmaktayım. zaten etkisini şu yaşıma kadar zar zor aştım diyebilirim bunu da bu insan biliyor hatta her şeyini de biliyor. her neyse ben işten gelince gun icerisinde bunu cıkarmak zorunda kalıyorum. cunku ağrı yapabiliyor sonucta protez. ben bu durumda ailemle yaşayabiliyorum onlar pek sıkıntı yapmıyor sonucta alıştılar ama bu insanla bu durumu aşabilir miyim bunu duşunuyorum. yani aynı ev icerisinde ne bileyim bana o şekilde bakabilir mi bunu duşunuyorum surekli. yani evlilik konusu evet beni heyecanlandırıyor ama bu durumda beni duşunduruyor cunku yani kimseyi mutsuz edemem diyorum ne bileyim. diyeceksiniz bu insan kabul etti falan evet sorun etmiyor ama beni o halimle ev icerisinde gormedi sorun bu ve ben bunu nasıl acıklayacağım bilmiyorum ama evlenmeden once de bunu bildirmek istiyorum bana yardımcı olursanız eğer cidden cok sevinirim. biraz uzun oldu kusura bakmayın gercekten.