Oncelikle merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım kafam cok karışık okb ve takıntı hastalığım var psikolojik destek goruyorum size de sormak istedim lutfen anlayışla karşılayın
Bundan 5 ay once birisiyle sevgili olduk bizim aile dostumuz işte cocuk bana acıldı ama tam bir ilişkimiz olmadı buluşma falan da hafta da bir yazardı ben yazınca 6 7 saatte bir cevap verirdi neyse sonrasında bitti konuşmadık sonrasında bana bunun sut kardeşi yazdı aynı zamanda kuzeni onunla da konuştuk ama ona hırs yaptığım icin intikam icin onunla buluşma ve cinsellik falan oldu cok sorunlu bir tipti bir kus bir barış ilerledi 1 ay bile surmedi beni herkese anlatmış her şeyi soylemiş insanlara surekli insanlar bana yazıyordu bu konuyla ilgili yani rezil etti kısacası ben şimdi bu cocuğun abisinden hoşlanmaya başladım ama ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik sorunlarla başa cıkmaya calışırken bir yandan da bununla baş etmeye calışıyorum abisinin numarasını uzun uğraş sonucu buldum abisi cok saf iyi niyetli biri wp instagram bile yok tuşlu telefon kullanıyor yani ben onunla nasıl konuşucam ne diyebilirim bununla ciddi duşunuyorum