Arkadaşlar konuda bir suru guncellemeler oldu. Yeni bir konu değil yani. Konuyu bilen arkadaşlar vardı. O yuzden guncelledim 12. Sayfaya bakabilirler
Kızlar bi kızmadan dinleyin,
Dayanamadım eskiden flort ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım cocuğa mesaj attım. Ama gercekten dayanamıyorum. Normalde ben de boyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir suru kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok cocuk aklımdan cıkmıyor. Ağlıyorum surekli hayatıma da bakamıyorum.
gecen sene kısa bir sure flort etmiştik, cok guzel giderken (ben cok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir sure gecti doğum gununu kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, goruşelim bir an once tum sorunları cozelim dedi. Neyse yine guzel giderken ben bir sorun cıkardım( bu arada hep ben sorun cıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse oyle ya da boyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss calışıyordu) bir de sen uzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha da hic konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun suredir de aklımdan cıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
olan oldu artık da sizce şoyle duşunur mu?
“Of bu kıza da soyledim kac ay gecti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kotu yorum yapmayın lutfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
Guncelleme 12. Sayfada