Merhaba arkadaşlar. Oncelikle bu zor gunlerde belki benimki dert sayılmaz Allah depremzedelere yardım etsin. Dualarımız onlarla. Bir sıkıntım var danışmak istiyorum sizlere. Ben ankaraya gecen sene evlilik sebebiyle yerleştim. İlk evimiz aceleyle tutuldu eşimin maaşı asgari ucretin biraz ustuydu bende hemen iş bulamam belki calışamam diye cok uyguna bir daire tuttuk. Ama o apartmanda bir takım sıkıntılar vardı şoyle soyliyim tam sayılmasada inşaatı yeni bitmiş gibiydi bircok eksiklik vardı evde telefon falan cekmiyordu derken bir sene dolmadan ailem yardım etti (nakliye parası) ordan taşındık 200-300fazlası bir daire tuttuk. Burdada maalesef ust katımızdakiler anormal cıktı. Hergun kavga gurultu surekli tamirat hergun. Duvarlarda cok ince herşey net duyuluyor. Bu arada eşimin maaşı da yukseldi işinde terfi etti. Annesinin ev kirasını da veriyordu anneside emekli oldu artık.
Bizde bi ara ev almayı duşunuyorduk biraz peşinatımız vardı ama maalesef butcemize uygun istediğimiz yerde bulamadık.vazgectik
Bu evde bir senemiz dolmak uzere lakin komşu gurultusunden etrafımız apartmanlara cevrili olmasından (bu sebeple balkonda bilr oturamıyoruz) ben tekrsr taşınmak istiyorum hem eve alışamadım hemde durumumuz biraz duzwlmişken butce kısmadan istediğimiz gibi bir daire bulalım istiyorum. Ve kayınvalidemden uzakta olmak istiyorum. Cunku haftanın 3-4gunu goruşuyoruz hep bize geliyorlar ve evim bazen cocuklardan dolayı dağınık olabiliyor. Laf sokmalaeı oluyor bazen katlanamıyorum.
Mesela en son evin hic yeni gelin evi gibi değil sanki elli yıllık evli gibi evin dedi uzuldum ama cevap veremedim. Bu yuzden taşınmak istiyorum ama eşim tepkili her sene evmi değiştiricez diyor taşınsak yine mutlu olmazsın diyor. Ama taşıdığımız evleri butce yuzunden ve annesine maddi destek veriyor diye uyguna bulup hemen taşındık. Bu sefer istediğim bir eve yerleşmek butce duşunmek istemiyorum. Ve kayınvalidemlerden uzak olmak istiyorum.ozaman mutlu olacağıma inanıyorum Bu konuda yanlışmı duşunuyorum sizce?