Merhaba, benden 2 yaş buyuk teyzemin oğlu var birlikte buyuduk yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var butun kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dun de milyoneri izliyorduk muhabbet acıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya cağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " cocuk burda soyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gulen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kotu niyetle soylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye duşundum arada kaldım

ZORUNLU DUZENLEME: arkadaşlar bazıları samimiyetiniz yok ya da gelin seni sevmiyor falan yazmış o duruma acıklık getirmek istedim. Goruştuğumuzde ya da grupta başka konu olduğunda gayet iyi. Evine de gittim guzel ağırlandım benimle spesifik bir derdi yok. Ama ne zaman kuzenimle ilgili bir konu olsa o once atlıyor. Evet hayat arkadaşı artık yeni bir hayatları var ama cok basit meselede bile boyle. İşte aile bireyleri kuzenimle olan fotolarını sosyal medyada paylaşınca olay oluyor mesela. Ya da kuzenimin erkek kardeşi abi ps gidelim dediğinde abşn gelemez diyebiliyor. Bana bunlar aşırı geliyor sanırım whatsapta yazdığım şey de hepsinin birikimi olmuştu bugune kadar bununla ilgili ustume vazife değil dedim tabiki. Ama birebir benim yazdığım şeyden muhabbet donunce eeeh demişim sanırım. Tekrar soyluyorum ben zaten yazmamam gerektiğini biliyorum gereksizdi ama eşini de haklı bulmuyorum. Sonucta evlilik bu değil benim gozumde