Ya kızlar gercekten şoktayım. Size danışmak istedim. Bir kız arkadaşım var gecen ay bana demişti ki artık evlenmek istiyorum şoyle doktor muhendis falan bak bana demişti.
Neyse bugun de eski doktor sevgilim bana mesaj attı. Depremi falan sormuş merak etmiş. Ben de iyiyiz sağol dedim. Cok kısa konuşup kestik. Vaktinde 8 ay cikmisligimiz var cocukla. Ama yıllar gecti aradan. Hatta bu kiz arkadaşımla da tanismislardi vaktinde. Bugun de kızla konuşurken dedim kim mesaj attı biliyor musun? Kız hemen tahmin etti. Ya dedim şaşırdım yıllar sonra yazmasına. Kız demez mi ay cocuk doktordu sen kimleri kimleri kacırdın... bana ayarlasana sen şu doktoru dedi. Ben şok oldum. Nasıl yani dedim, eski sevgilimi sana ayarlamamı istiyorsun? Yaa nolacak diye gulmeye başladı hemen şakaya vurdu. O şakaya vurunca ben de sana bakmaz o diye şakaya vurdum. Ama şimdi duşunduğumde bozuldum.
Bu kız arkadaşım bana şaka da olsa Nasıl boyle bir sey dedi? Şaka mıydı gercek miydi yoklama mıydı anlayamadım. Bu kızın bu kadar mi gozu donmuş doktor diye arkadaşının eski sevgilisine bile atlıyor? Yani cocuga zaten kac yil olmus zerre hissim yok da şu an kızın arkadaşlığını sorguluyorum. Ben bu kızla bundan sonra sevgilimi ya da eşimi Nasıl tanıştırabilirim? Goz koymayacagi ne malum? Acaba diyorum o zamanlar bu cocukta gozu mu vardı da boyle bisey dedi? Bu kız guvenilmez mi? Ya da ben adet doneminde alınganlık mi yapıyorum? Siz ne duşunuyorsunuz merak ettim?