Oglum yetişkin bir yaşta ,iyi bir meslek edindi ,gecmişte bir kızı cok sevdi cocukluk aşkiydi maddiyat vb sebeplerle olmadı biraz beklemeleri gerekiyordu (o zamanlar uni oluyorlardı) ,kız bu surecte terketti gitti şimdi bir baskasiyla birlikte ,oğlum kızı hic unutamadı ,uzun zaman depresyona girdi ,bir donem tedavi gordu ama hala atlatamadi ,bakışıyla konuşmasıyla asabi bir insan oldu ve benden nefret ediyor beni sorumlu tutuyor ,daha iyi şartlar sunabilseymisiz o bunları hic yaşamazmis surekli asabi ve sinirli ,biz cocuk olduk sanki surekli bizi azarlıyor bıktık usandık artık , korkuyorum resmen ondan cunku huyuna gitmeyince yıkıp dokuyor ,bu surecte ne yapayım şaştım kaldım artık , iletişim kuramiyoruz izin vermiyor , pandemi nedeniyle de başka bir eve madden taşınması su aşamada mumkun değil işyeri uzun zamandır ucretsiz izne ayırdı.bu surecleri yaşayan varsa lutfen bir akıl verin arkadaslar hayatıma odaklanamiyorum ,yaşamdan soğudum.Babasini sorarsanız kavga dovuş olmasın diye ben etkisiz bıraktım babası sessiz idare etmeye calışıyor ,zaten babadan cok bana takik