Nolur nolmaz konu kapatılır diye tekrar yazmak zorundayım , benim eski hesabım uploader zaten 200 ustu mesajı vardı..sonra kız arkım aynı ipden hesap acma mevzusu oldu o banlandı bunla devam ediyoruz..

Şimdi Ozellikle Fransa piyasasına calışacaklar icin guzel bir kanal..biz zamanında guzel bir kazanc elde ettik 500 kadar cektik aralık ayından..ocak ayından 64 doları kaldı..Bu da kesintiyi cıkarırsak yaklaşık 100 lira ediyor.

Kanaldaki videolar silindi.Dediğim gibi 64 dolar var ve 560 abonesi var yaklaşık..Hepsi organik fransız..en azından fransız dili bilenler o kesin.. telifi falan yok temiz..neyse..

Bunun dışında ek olarak tanesi 10 liraya satılan partner kanallardan da 100 tane pakete dahil ettim..Hepsi temiz boş ve url si girilmemiş durumdadır.

Bu kanalları alacak kişi 5 gun icinde beklenmeyen bir durumla karşılaşırsa parasını moddan alabilir..
Cunku ben kanalları alıcıya verdiğimde , alıcı da parayı moda verecek..5 gun icinde bir sorun cıkmadığı takdirde parayı benim paypala aktaracak..
Bunu da empati kurup boyle bir miktar icin ekstra guvenlik gerektiği icin soyluyorum..
Ama dediğim gibi sadece durup dururken kanal kapanması gibi bir durumda gecerlidir bu..Ben vazgectim gibi bir ifade kabul edilmeyecektir.

Bunca şeyi yazdıktan sonra bu paket icin ne kadar isteyeceğimi soylemesi kaldı :
64 Dolar Bakiyeli Awe Kanal + 100 Boş Partner Kanal : 500 TL

Normalde 100 lira kanaldan , kaanal başı 10 liradan da 1000 tl 100 luk kanaldan hesaplarsak 1100 ederdi..İlgili alana calışacak kişiye de organik abone yuksekliği de cabası..Parası olana super bir paket kısacası kişisel goruşum..

Ciddi alıcılar konuya yazsın veya pm atsın.. En yuksek teklifi oneren kişiye kanal verilecektir.