Sorum yukarda acikliyor, bosanma asamasinda olup birlesenler var mi? Baktim esim bosanma dava acmaya niyeti yok artik dayanamadim bosanma davasi actim. O kadar inat ki bitti artik istemiyorum kesinlikle pisman olmayacagim gibisinden buyuk konusuyor. Ve duydum ki beni soruyormus napiyormusum falan kaynanamin Instagramdan beni takip ediyor surekli ve kaynanam instagram kullanmayi bilmez bile. Whatsapptan engeli kaldirdi anladim zaten blof yaptigi selam nasilsin bana adresin lazim esyalarini yollaycam evine dedi bende cevap vermedim engelledim bundan sonra avukatimla konusur artik. O kadar gururlu davraniyor ki anlatamam bile. Neyse etrafimdakiler siz barisirsiniz bundan eminim hissediyorum cevremdekiler bosanma asamasinda olup barisanlar var diyorlar Hayir istemiyorum pisman falan olsa dahi istemiyorum barissam bile hayatim boyunca suphe icinde yasayip yavas yavas kendimi oldurmektense boyle daha iyiyim sevsem bile istemiyorum sonucta ortada guvenim kalmadi bitti artik diyorum. Bitti dedigim sey kafamda bitirdim ama kalbim bitiremiyor o da zamanla kabullencek unuturum zaten. Esimi zaten biliyorum pisman olacagi huyu bu taniyorum 13 yasimdan beridir. Zaten esyalarimi toplarken o gece cok agladi bana gostermedi gozlerdeki siskinligi gordum aglamaktan sismisti. Simdide bana kiziyor niye evden gitmisim falan diye bitti dedigin icin gittim zaten daha ne yapayim ki? Engelledigim icin kafam rahat ama bir seyi rahat edemiyorum ben kaynanami takipten cikardim ama halen beni takip ediyor engellesem mi bu durum kafami karismasina neden oluyor? Ve Bu durumda bosanma asamasinda olup barisanlara soruyorum pisman misiniz? Veya mutlu musunuz? Ne kadar surecte ayri kalip baristiniz? Bunlar benim icin onemli.. erkek yani farkina varip daha cok deger veriyor mu yoksa yine ayni oldugunuz yerden devam mi?