Ozet yazmaya calışacağım, 2 yıllık ilişkiyi karşı taraf ben artık seni sevgilim gibi gormuyorum diyerek gelgitli tavırlarla 1 ay once bitirdi, ilişkide benim bir hatam yok bu arada kendisi bana değer verdiğini ve arkadaş kalmak istediğini soyluyor ( 35 yaşında ) Ben tabi alışkanlık vs den dolayı 10 gun once bir buhrana girip aradım,o da bana “ sana değer veriyorum sana saygım var ama seni hemen arayıp halhatır sormam sana Umit vermem olur o yuzden sen biraz kendine gel iyileş sonra duzgunce arkadaş olarak oturabilelim “ dedi.Ben de numarasını sildim ( biraz lanet etmiştim kotuydum ama tamam dedim ) aramamak İcin, zaten donme ve barışma ihtimalini de iyice oldurdu o konuşmada.
Bugun beni nasılsın iyimisin diye aradı.Actım ama kimsiniz dedim numarayı tanıdığım halde.Havadan sudan konuştuk bizimkilerin covid olduğunu falan oğrendi, siz iyileşin kendine gel yine konuşuruz dedi kapadı.Ben anlam veremiyorum madem bana Umit vermek istemedi niye 10 gun sonra aradı.Ben ağlamıştım,uzulmuştum aradığımda ona ama aklımdan silmeye ve iyileşmeye calışıyorum hemde arasın pişman olsun, donmek istesin de istiyorum ( biraz intikamdan dolayı tabi, cok uzuldum cunku ) şimdi ben kesin aramayacağım artık hala numarası yok ama buna da bir anlam yuklememek lazım.Ne demek istiyor ? Umit etmek de istemiyorum Size sormak istedim.