Merhaba, erkek arkadaşının annesine mesajda sayıp doken hadsiz kızla ilgili konuyu bilenler vardır. Bugun hic beklemediğim bir şey oldu. Cocuğun annesi beni aradı. Kız ablam diye numaramı vermiş. Kadın ailenden birinin numarasını ver demiş cunku cocuk kızı engelleyip cevap vermeyince kız annesine yazmış da yazmış işte hakkımı helal etmem oratada kaldım bekaretimi oğlun aldı gibi... Neyse kadınla konuştuk gercekten cok uzgun ve oğlum boyle bir şey yaptıysa asla o kızı ortada bırakmak istemem ama boyle bir kızı da gelin olarak kabul etmem cok zor diye baya endişeli. Kadın gayet duzgun konuşuyor soylediği şeyler de cok mantıklı geldi bana. Oğlum boyle bir şey yapmış diye cok uzuldum ben namus sadece kıza aittir diye duşunen biri değilim sonucta oğlum gunaha girmiş ben cocuklarımı dindar yetiştirmeye calışıyorum falan dedi. Kadınla biraz dertleştik daha doğrusu dolmuş galiba kıza da bir şey yazmamış hıncını alamamış konuştu benle. Kadın tlfnu kapatınca kızı aradım dedim siz bu cocukla yaptınız mı bir şey kem kum yok dedi zaten baya cekingendi (ailenin yetiştirme tarzından sanırım) dedim sen bana sormadan ablam diye numara vermişsin ona cok kızdım ikincisi insanlara iftira attın bi sure yazmazsan aramazsan sevinirim cunku kredin iyice tukendi. İşte ağlamaya başladı oydar abla biliyorum hata ettim ama o da hic acıklama yapmadan beni engelledi falan hala kendini haklı cıkarmaya calışıyor. Neyse kendine ceki duzen ver falan biraz konuştum sert bi şekilde haklısın ozur dilerim falan diyordu kapattım tlfnu. Kadının o titreyen sesini de duyunca iyice kızdım cunku. Bu arada kadını arayıp iciniz rahat olsun aralarında bir şey olamamış dedim zaten cocuk da yeminler ediyormuş bir şey yapmadım diye.
Uzun oldu okudunuz mu bilmiyorum kızı kendimden uzaklaştırdım gibi. Umarım boyle bir konu acmak yasak değildir. Yasaksa lutfen banlamayın