Selamlar arkadaşlar
Bayadır bu konu uzerinde kafamı yoruyorum..Bir an once buluşalım da yuz yuze konuşmak istiyorum.Aldatıldığıma baya eminim kanıtı ne vs sormayın deliller var orayı geciyorum.Arkadaşlarım kızıyor neden halen bekliyorsun haftalardır mesajla soyle diyorlar ama mesajla konuşmak istemiyorum haksız mıyım yani?? Mesajda yok diyecek başka bişey deyip kacacak bense oyle dediğimle kalıcam.Buluşamıyoruz şu sıralar bazı sebeplerden o yuzden buluşmayı bekliyorum bişey yokmuş gibi davranıyorum şuan.Goruştuğumuzde nasıl davranmalıyım?Bikac aydır goremiyorduk birbimizi genel bi konuşma yaparız herhalde...Ondan mı bekleyeyim demesini imalı bi şekilde lafı oraya getiririm...Peki bazı değerli eşyalar vs var onları gelirken getirmesini istesem sizce nasıl olur?Yani ozledim sadece bakmak istiyorum desem?Ve ben de goturucem yanımda..Varsa oyle bişey direkt cop..Bu davranışım nasıl olur sizce?Bir de o kadar emeklerimi sevgimi anlatıp konuşsam ben kendimi de tutamam ağlarım zavallı mı gorur yoksa kendinden utanır mı normalde tertemiz masum bi insandı...Bu tavırlarım onu nasıl hissettirir??Bazıları sessiz sedasız cık diyor ama hazmedemiyorum icimdekiler soylesem nolacak ki?