KANAL BİLGİLERİ GONDERİLMEYECEKTİR. CUNKU YETERLİ BİLGİ AŞAĞIDADIR. ALAN KİŞİNİN KANALININ GİZLİLİĞİ ACISINDAN GOSTERİLMİYOR!

Kanal Temizdir Herhangi bir uyarı ya da telif yok
Kanal Kategorisi : Eglence-Guncel videolar-
Kanal Dili : ingilizce
Abone Sayisi : hepsi organik 189 (201 olmuştur)
Video Sayisi : kanalda 38 video vardır
izlenim Sayisi : 748k
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Partnerlik Rpm network ten dir.
suan kanal icinde 144 usd vardır (%40 kesinti olucak bu rakamdan). Odeme bilgileri paypal adresi girilmemiştir.
istenilen ucret 800 TL (kanalın ortalama Aşağıdaki anlattıklarımla 1 aylık kazancı olucaktır )
*** dada actım konu nick: muzzi

Videolar video imleme siteleri sayesinde bu kadar izlenme alıyor hic bir fake abone izlenme vs vs yoktur.. Alan kişiye hit kaynağıda imleme sitelerinin adresleri verilecektir.

Daha once bu imleme Siteleri Sayesinde yaptığım 1 kanalımın Goruntuleri bir suru muahalefet cıkıcaktır cunku 1 videon trend olmus vs vs die cunku
(1 haftalık kanaldır.. )

Normalde bu bilgileri e book yapıp satmayı duşunuyordum ama iş hayatımdan Dolayı musait olamıyorum.. Peki diceksiniz madem kazanıyorsun nicin Satıyorsun Paraya ihtiyacım oldugundan dolayı satıyorum 1 ay beklicek zamanım yok cunku.Gunde 5 video atarak bu oranı yakalıyorum ben gunde 1,5 saat filan pc başında gecirebiliyiorum 4-5 saat gecirirseniz rakamı 2 ye 3 e katlarsınız.. Kanalı alan kişiye bu bilgilerde verilecektir.. facebook twitter vs vs kullanılmamıştır..

---------- Mesaj saat 18:51:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:07 civarında gonderildi. ----------

Başlığı yanlış yazmışım 189 abone şuan itibariyle