Quiz ile sorunlar ortadan kalktığı icin satışa sunuyorum arkadaşlar. Kimsenin sıkıntılı partnerle uğraşmasını istemezdim.

Kanal Adi : (Alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Alıcıya)
Kanal Dili : (Alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (14 Nisan 2015)
Abone Sayisi : (250+)
izlenim Sayisi : (112k+)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hayır yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Mayıs ayı ort. 21 Dolar Haziran ayı ort. 9 Dolar)

Kanal Satis Fiyatiniz : (2.250 TL) (Haziran ayı kazancı 125 Dolar alıcıya gidecek)

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalı kendi elimle calıştığım kategorinin diline gore isim secerek actım. Quize bağlı tek dashboard tek kanal. İceriği videoyap botuyla otomatik kanal cekme ozelliğiyle cektim. Neredeyse 1 aydır hic dokunmuyorum. İcerik hangi kanalda yayınlanır, ne zaman olur hic bir fikrim yok. İlgilenildiği takdirde mayıs ayında olduğu gibi yuksek kazanclar getirebilir.

Calıştığım dilde, kategoride şuana kadar tek bir fl*g e rastlamadım. 2 aydır hic telifte gelmedi ancak gelmez diye garanti de etmiyorum. Acıkca soylemek gerekirse kanalı alan arkadaş bu kategoride ilerleyip kendine daha onlarca kategori de bulabilir.

Bulacağı icerikler benim iceriklerim bile olabilir bu nedenle kanalı en cok parayı verene değil, guvenebileceğim calıştığı kategoriyi insan gibi kullanıp somurmeyecek, fl*g atmayacak birine vermek istiyorum.

Eksiklerim varsa başlık altından yazarsanız sevinirim.