Merhaba gecmişte iki farklı iliskim o donemdeki partnerlerimin annelerinin beni istememesi sebebiyle ayrılıkla sonuclanmıştı. birinin sebebi annesinin oğluna doktor aramasiydi diğerinin sebebini ise cok sacma bulucaksiniz ama hala anlayabilmiş değilim ehehe. Ben o donem icin borderline kişilik bozukluğu olabilicegini dusundum ya da sadece cok kıskanc bı kadındı. Bu iliskilerde partnerlerle uyumluydum. Doktor fetişi olanla zaten hic gorusmemistim bile. Diğeriyle de bir kavgam olmadi kendi caldı kendi oynadı diyebilirim

Şuan da bir yakinim da aynı vukuatlari yaşamaya başlayınca onun ilişkisiyle ilgili olan uzuntum ister istemez tum bu olayları yeniden hatırlayıp suan yolunda giden iliskimle ilgili anlamsiz kaygılara sebep oluyor. Bir yıl sonrası icin evlilik planlıyoruz ailesi bana oldukca normal davranıyor ama ben icimdeki korkuları biturlu yenemiyorum. Benim derdim kotu kaynana değil de partnerimin beni başkaları yuzunden birakmasiyla ilgili korkular.
Boyle deneyimler yaşamış ya da tanık olmuş ve tum bu baskıları sorunlu kaynanalari sağlam iradeli eşleri sayesinde asabilmis, mutlu şekilde evliliğine devam edebilmiş birileri var mı merak ediyorum. Belki bı umut...
Bu arada kendini oldurmekle ilgili tehdit eden kaynanalarin blofleri her zaman işe yarıyor mu onu da merak ediyorum hanımlar