Kanal Hakkında Bilgi : Şimdi arkadaşlar kanal 7 aydır partnerde ve 5 kere odeme almıştır.Alsa spam falan yapılmamıştır.Kanalda riskli olan veya gereksiz videolar silinmiştir,cok yoktu zaten.Kanala en son 6 ocakta video atılmıştır o tarihten beri hic video atılmadı.İcinde 110$ para vardır.Bu para kesintiye ugrayacagı icin ben 85$'a indiriyorum.Kanal gunluk yaklaşık 2 dolar kazandırıyo 1,5$ altına duşmuyo,3 lere geldiğide oluyo.Kanalda şoyle bişe oldu bugun bir uzun videom 15k da eşleşen almıştı ve 15$ para kazandırmıştı. Bgbm 6'84 idi(Yanlış anlamayın bgbm para kazandıran goruntulenmeyle hesaplanır 15k ile carpıp neden bu kadar kazandırmadı demeyin

Kanalın abone sayısı : 425
Toplam video goruntulenme sayısı : 615.639
Kanalın dili : Turkce
Kanaldaki videoların turu ve sayısı : 42 - karışık
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda ozel kucuk resim izni var mı ? : Evet
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Fiyat : Beyler skype'ten birkac tanıdıgım fazla fiyata koydugumu biraz indirmem gerektiğini soyledi. Bende o zaman teklif usuluyle satıyım dedim. Teklifi olan varsa pm yada skype'ten yazsın lutfen

Fiyat Hesaplama
2$x30+30+30 gun=180$
kanalın icindeki para=110$ ama kesintiye ugrayınca 85$
kanalın kendi fiyatıda şoyle olsa=50$
Birde arkadaşlar uzun video var gunluk 2,5-3,5k izlenim alıyo bunun 2k sı para kazandıran goruntulenme olsa hadi BGBM 6 değilde 5 olsa gunluk 10$ para yapar bunu 3 değilde 2 ayla carpsam=600$
180+85+50+600=Fiyat : 915$
Evet arkadaşlar boyle bi fiyat cıktı ortaya gorduğunuz gibi satılmazsa beklicem. Baktım 250k lık uzun video daha iyi para getiriyo 10 gun bekler fiyatı yukseltirim duruma gore ama kazandıracagından eminim.Tekrar diyorum almayan veya fiyatı begenmeyenler duzgunbi dille derse sevinirim boşuna konuyu baltalamayalım.Forumda allaha şukur hicbi yanlışımız olmadı guvenip guvenmemek size kalmış ticaret yaptıgım kişiler oldu kanal sattım adsense sattım hicbi sorun olmadı allaha şukur.Neyse cok uzattım ilgilenen olursa pm yada skype'tan yazabilirse sevinirim.
Resimler :