Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dun bir itirafta bulundu.. Gectiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobusten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar sure ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu oğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hic tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az once de bana mesaj atmış "kustun demek, sen bilirsin, kus" diye.. bir de uste cıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline acık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin ustune bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum cunku icimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu kusluk olarak algıladı ama kusluk değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?