Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 26 Nisan 2015
Abone Sayisi : Satıldığı icin kaldırıldı.
izlenim Sayisi : Satıldığı icin kaldırıldı.
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ort. 18$
Kanal Satis Fiyatiniz :Satıldığı icin kaldırıldı.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Quize bağlı tek dashboard tek kanal, cok tatlı hoş bir kategori. Video uzunlukları hepsi yaklaşık 40 dk. %95 ihtimalle hic gormediğiniz bir icerik. Kanal video attığımdan beri 1 kez bile ilgilenmedim. Belki ilgiyle daha da yuksek kazanc elde edilebilir. Yeni bolumleri bulunup eklenebilir.

Garanti olayına gelince video atılmadığı takdirde 1 hafta icinde teliften kapanırsa icinde kalan parayı 1dolar=2.5 TLden hesaplayıp uzerini tamamlarım. Telif capsleri de olmalı mutlaka. ( Geldiği tarih, telif gelen mail vs. )

Alıcıyla ayrıntıları konuşuruz, teliften kapanma olayını 12-13 Temmuza kadar da cekebilirim. Yeter ki parayı cebinden zorla alacağım birisi olmasın, beni peşinden koşturmasın rica ediyorum.

Yaz okuluna kayıt yaptırmak icin bir arkadaşımdan kısa sureliğine borc aldım, inanın bir an once bu borcu kapatmak, rahatlamak istiyorum. Fiyatı da bu nedenle yuksek yazmadım.

Capsler;
Satıldığı icin kaldırıldı.

Uykusuz olduğumdan dolayı eksiklerim hatalarım olabilir. Hatam veya bir eksiğim varsa başlık altından yazabilirsiniz.

Hepinize iyi geceler diliyorum.