Merhaba kızlar

Evet Kadınlar Kulubunun olgun zihniyetteki bir cok uyesi bu tanıma kızsada toplumun değimiyle bende evde kalmis bir kızım 33 yaşın kıyısındayım cunku
Ve bu değimi maalesef ki iyice algıma yerleştirdiler.

Derdim ben ve benimle aynı durundaki kızlar neden toplum tarafından anlasilmiyoruz bilerek kırıcı davranışlarda bulunanlar bir tarafa iyi niyetliler tarafındanda artik anlasildigimizi duşunmuyorum.
Burda son zamanlarda evde kaldım lı konular cok fazla var cok dikkatimi cekiyor konuyu okudukca hepsinde yaşadığım birseyi buluyorum.

Konulara verilen cevaplar sacmalıyorsun gez toz hayatının tadını cıkar başına dert mi arıyorsun falan gibi bi dolu sey
Ama kimse bu insanlarında eğer sagliliklarsa hormonlarında bir problem yoksa cinsellikle yasamak isteyeceğini

Yada anne olmak isteyeceğini Yada artik bir yuvaya sahip olmak isteyeceğini hayatta yanında maddi manevi bir eşin desteğini gormek isteyeceğini duşunmuyor mu acaba.

Ben kendimden soz edeyim cevrede nişan ve duğunlerde her merhaba nasılsın dedigim kişiden sanki amansız bir hastalığa yakalanmisimda dua edermiş gibi yalvar yakar darısı senin basina insallah en yakin zamanda seninkinde goruruz demeleri(sanki ben agliyirumda teselli ediyor gibiler )

Bazı insanlarin artik duşun yoksa yaşın gectikce olmaz demeleri(sanki basimdan aşağı kısmet yağıyor demek istiyorum)

Uzun zamandır goruşmedigim kimselerin ilk karşılaştığımızda yok mu birsey diye sormaları
(4 yıl once calıştığım kurum muduru bile tesadufen kırk yılın başı karsilasmalarimizda yokmu bisey nisan duğun falan artik evlen evlilik onemli eğlence bizi cağır demeden ayak ustu icini yakmadan gecmiyor.)

Bazılarınınsa gec yaşta evlenirsen cocuğun olmaz imaları(sanki erkek evlenince garantisi var)
Yada kimininde uzuluyormusumda teselli eder gibi hic konusu acılmamışken en iyisi seninki evleneceksinde ne olacak biz evlendikte ne oldu bekarlık sultanlık basını yakma en iyisini sen yaptın gez toz eğlen turunden tesellileri yordu artık.(Eee ne yapsın bunlar sorsa kabahat sormasa kabahat diye duşunecek olan olursa olursa nasıl ki bi kanser hastasını(ornek biraz abarti olmus olabilir ) her goren kisi hastalığını hastalığıyla ilgili sorular sormuyorlarsa hastalığını hatirlatmamaya hassasiyet gosteriyorsa bunun gibi ince bi davranış hassasiyet bekleniyor o kadar.

Cunku ne zaman evlenecegimizle ilgili bizimde fikrimiz yok.En az sizler kadar bizlerde istiyoruz en cokta artik o sorulara maruz kalmamak icin istiyoruz demek isterdim.

Hele hele artik arkadaş ortamlarında gorunmez oldugum icin herkes sevgilisinden eşinden cocuğundan ailesinden aile sorulari kayınaile sorunlarından cocuklarından evlerine aldıklarından alacaklarından tatillerinden yaptıklarından yapacaklarından soz ettikleri zaman ortamlarda gorunmez kaldığım icin konuşacak anlatacak birseyim olmadığı icin.

En acısıda karsı cinsten ilgi alaka sevmek sevilmek gibi duyguları bazen yaninda manevi bir guc gormek istedigin zamanlarda yanliz vede gucsuz hissettigim icin yuvam olsun sabah kendi evimde uyanayım hayati biriyle paylaşayım akşam evime gitme hasreti duyayım istediğim icin bazı bazı anne olmak istediğim icin yaşım 40 yaklaştığı ama genc anne olmak isteyipte olamadığım zamanı geriye donduremesyisim icin uzuluyorum.

Biz evlenmek isteyipte evlenemeyen kızlar zaten yeterince uzuluyoruz keske insanlarda artik bu konuda daha hassas davranabilse
Bunlar zaten yeterince uzgun birde birde biz dertlerine dert katmasak deyip uzak dursalar

Sakası bir tarafa biz sahiden yeterince uzgunuz teselli edecek ayağına bizi dahada uzmeseniz olmaz mi