Hanımlar merhaba eşimle 1 bucuk senelik evliyiz, eşimin 4 tane ablası var. 1 numaralı gorumcem cok iyidir ablam olmadığı icin onu ablam yerine koydum ve kendisini cok severim. Kayınvalidem ve kayınbabam da cok şukur iyi insanlar. Sorun diğer 3 gorumcem.
En son olayı anlatmak istiyorum, en kucuk gorumcem(30) gecen cumartesi kendi eşi ve bizle beraber dışarıda buluşmak istedi, bizim de o gun başka planımız vardı, bu yuzden de "abla bu hafta değil de bir sonraki cumartesi buluşsak olur mu biz bu hafta musait değiliz dedim" bana direk trip attı, sesini yukseltti, ben zaten kardeşimi gormek istemiştim dedi ve kapatmam lazım diyip suratıma kapatır gibi telefonu kapattı. Ben de şok oldum tabi insan her zaman musait olmak zorunda mı ya da musait olmamak cok doğal bir durum. Bu eften puften meseleyi diğer ablalarına ve kayınvalideme bana iftira atacak şekilde anlatmış, kardeşimizin bizimle goruşmesini istemiyor, bizi ondan uzak tutuyor diye..(istenmediğini hissetmiş) Ben tabi ki yine şok oldum, en kucuk gorumcem bu meseleyi diğerlerine anlatınca sevdiğim gorumcem haric diğerleri de bana cephe aldılar hic sucum yokken, bi tanesine msj attım soğuk bir şekilde benle konuştu ve 2-3 msj dan sonra sacma bir bahaneyle konuşmayı kapattı, diğer gorumcem de aynı şekilde olayın onla hicbir alakası olmamasına rağmen istenmediğini hissetmiş benle bir daha konuşmayacakmış, bu sadece bir olay, konunun başrolu olan kucuk gorumcem daha once beni kıskandığını acık bir şekilde yuzume soylemişti, ama bu tavır niye kimseye hicbir saygısızlık yapmadım, bana laf sokma cabalarına rağmen bugune kadar tek bir cevap dahi vermedim, guldum gectim cevap vermeye bile değmez diye... Sadece bu duşmanca tavırlar diğer aile uyelerini benden soğutma cabaları niye, bilen biri varsa lutfen yazsın, bu insanlara nasıl davranırsınız benim yerimde olsanız
Bir de gercekten ben mi kotuyum bilmiyorum ama ben de bir gorumceyim ve abimle her konuşmamızda yengemi uzme diyorum ve yengemle birbirimizi cok severiz