Belki buna benzer onceden de konu acmış olabilirim. 28 yaşındayım 3 kardeşiz. Ailemde hep hice sayılan bir cocuk oldum.Abim ve kız kardeşime herşeyi yağdirirlarken ben sınavlara elimde kırık telefonla giderdim şehir dışına sınava cıkacağım zaman yol parası dahi verilmezdi ozamanlar iş bulamamıştım memuriyet icin belki 20 defa sınavlarım iyi gecmesine rağmen mulakatlarda başarısız oldum.
4 sene once evlendim 3 yaşında dunyam olan bir kızım var.Bu surecte hep azmettim. Bu sene memuriyet nasip oldu.Ondan once instagram uzerinden cocuk kıyafetleri satışı yaptım 2 ay kadar oradan ilerlemeyi isterken memuriyeti kazanınca bıraktım.
Bu surecte 4 tane 400-500 bin bayan takipcili instagram hesaplarım oldu 5 sene emek verdim sonradan meyvesini yemeğe başladım. Bilirsiniz ki memurların ek iş yapması yasak olmasında dolayı kardeşim ilgileniyor şuan bana belli bir miktar odeme yapıyor.
Konu şuydu beni arayıp sormayan, bilmediğim bir şehire atamam olduğunda (sulalenin yarısı burdadir) eşim doğu gorevini yaparken cocugumla ev tuttum cabaladım kimse oralı olmadi.Nasil duyurduysa şimdi herkes bu hesaplarımi oğrenmiş ve bana iş teklifi yapıyor ama kendi lehlerine olacak şekilde. Ben de en son hesaplarımi sattığımi soyledim .
Surekli senin maasin şu, bukadar da oradan kazanıyorsundur bizi de paylaş şunu yap. Işleri duşup beni arayanların hepsine olumsuz cevap verdim. Sırf bu yuzden kırk yılda bir de olsa yanlarına gitmek istemiyorum işleri gucleri benim calışmam,internet hesabim.
Ve yine ben duramıyorum başka birşeyler yapmak istiyorum. Halime binlerce kez şukur olsun ama nankorluk mudur nedir kendimi buraya ait hissedemiyorum. Tekstil yonunden bir numaralı olan bir şehirdeyim. Burada fason uretim ile kendime online dukkan acmak istiyorum. Hesaplarımi da kendim icin kullanmak istiyorum.Babamin uzerine acıp eğer ki ilerleme olursa belki memuriyeti bırakıp orada devam ederim diyorum. Eşim haric herkes sacmalama olmaz diyor . Ama benim icimde birseyi elde edince hep bir ustu olsun istiyorum boyle bir huy var.
Ne dersiniz benim icin.Rahat mı batıyor bana