Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaici kpss calışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugun gelirsiniz diye duşundum yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Gecen hafta onlara gittik. Pazar gunu eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugunde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gunduz eşimi aramış. Bugun gelirsiniz diye duşundum yemek yaptım demiş. Eşimde bugun anneme gidecegimi soylemiş.Yani her hafta mutlaka cagırıyor. Bende eşime acık acık dedim. 2 gun işe gidiyorum. Haftada 1 gun senin annene bir gun benim anneme gunde gezsek 2gun kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yuzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1bucuk ay oldu evleneli. Kv cok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv cok iyi ama aşırı ısrarcı. Once eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına gore işim mi var gucum mu umrunda degil. Ayrıca şuan gunde 6 sat ders calışıyorum. Diger ay 7 saate cıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de gunah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye