Merhaba hepinize. Duyduğumdan beri kendime gelemediğim ama bir care de bulamadığımız bir durum var. Ailem evlendikleri zaman doğup buyudukleri şehirden ayrılmışlar ve akrabalarımızla genel olarak anlaşamadığımızdan pek iletişimimiz yok. Bunları anlatıyorum cunku hem ulkenin bir ucundayız onlara gore hem de babam araya girse bile mudahale etmesine izin vermeyecekleri icin elimiz kolumuz bağlı yaşananlar konusunda. Kuzenim cocuklarını surekli dovuyormuş yani şiddete uğrayan kuzenimin cocukları. Hatta şoyle ki 6 yaşındaki kızının dayak yuzunden bir kulağı sağır olmuş. Hastanede merdivenden duştuğunu soyleyeceksin diye tembih etmişler ortada bariz şiddet olduğu acıkken oradaki kimse de mudahale etmemiş Olayı duyan başka bir akrabamız cocuğu ziyarete gitmiş hastanede kız 'beni kimse sevmiyor, olmek istiyorum' diyerek ağlamış. 6 yaşındaki kucuk bir cocuk olmek istiyorum cumlesini kuracak kadar cok acı cekmiş. Akrabamız babasına nasıl boyle bir şey yaparsın diye hesap sorduğunda kuzenim ona da saldırmış hastanede. Biz bunları duyduğumuzda şoka girdik nasıl yaşanabilir diye ağlamaktan kendime gelemedim sabahtan beri. Kuzenim ile şimdiye kadar hic iletişimim olmadı ama numarası kayıtlı telefonumda arayıp ağzıma geleni saymak istedim babam durdurdu 'sana sinirlenir cocuklardan cıkarır yine ofkesini' diyerek. Orada yaşayan hicbir akrabamız onlarla muhatap olmak istemiyor kimi aradıysak araya girmesi icin bize de bela olur diye kabul etmediler. Şikayet etsek cocukları esirgeme kurumuna verseler onlar icin daha iyi olabilir dedik bunu konuştuğumuz akrabalarımızdan birine bahsettik sakın yapmayın esirgeme kurumları daha kotu durumda diye bize engel olmaya calıştılar ama bence her turlu daha iyidir. Cumleler karışık oldu kusura bakmayın belki daha once cevresinde boyle bir şey yaşayan akıllıca tavsiye verebilecek biri vardır o yuzden anlatmak istedim.