Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım olduğunda burada paylaşıyorum aldığım tavsiyeler beni rahatlatıyor. Kısa ca bahsetmem gerekirse eşimle 2 gun once ufak Bi tartışmamız oldu benim alıngan olduğuma dair dunde eşimin doktor randevusu vardı normalde randevularına hep beraber gideriz onu hic yalnız bırakmam o da bunu bilir neyse dun sabah 9 30 gibi kalktım Bi baktım eşim yok kahvaltısını ypmış kalkmış gitmiş sinirden kuplere bindim bana nasıl haber vermez diye sinirden mesaj attım zahmet edip sorsaydın diyor yahu sormama gereki var normalde beraber gitmiyomuyuz bende inada bindirdim o gelmeden cıktım evden haberde vermeden aradı neredesin diye eve gelince konuşuruz dedi geldim eve konuşmak icin adım atmadı bende yemek yedim erkenden gittim başka odada oturdum gitmedim yanına o da gelmedi bugun oldu tel faturam biraz fazla gelmiş onu soruyo hicbişey olmamış gibi neyse akşam oldu yemek hazırladım cağırmasam gelmicek cağırıyorum yemeğini bitirince mi cağırıyorsun diyo bende cağırmama gerek mi var dedim şimdi bişey olmamış gibi oturuyor. Sinirlendiğim konuyu az cok anladınız ne yapayım ben şimdi.