Her gun daha cok seven bir ben vardı. Her gecen saniyede sana daha aşık olan, her gulduğunde ici mutluluk dolan bir Can.
Zorluklar aşılmak icindi ve ben tum zorlukları yenecektim. Bu sefer goz yaşı olmayacaktı, bu sefer uzuntu olmayacaktı.. .
Kapıdan cıktın, aklımdan cıktın,
Ne hain cıktın sen, kalbimden de cık!
Oynamayı sevdin, aldatmayı sevdin,
Her kimi sevdiysen, git onu sev!
Arama sorma buna hic gelemem...
Beni sevmeyen kadını ben hic sevemem...
Hayat oyle hızlı geciyor ki. Gelişin gibi gidişinde ani oldu. Her yeni gun bu son diyorum kendi kendime. Bu senin icin gozyaşları doktuğum son gun. Ancak zaman sadece beni hayattan daha da uzaklaştırıyor. Her gecen gun evimi, yalnızlığımı daha bir seviyorum..
Beni gorenler "senin gibi biri eve kapanır mı?" diyorlar. Bilmiyorlar ki sen gittin. Bilmiyorlar ki yaşanmamış zamanlarım, sonu olmayan oykulerim var şimdi sensiz yaşadığım. Bilmiyorlar ki ben eski ben değilim...
İnsan zamanı tuketmek ister mi? Ben istiyorum. Cok sevdiğim o şarkılar şimdi en buyuk acılarım oldu. Her şarkıda sen, her şarkıda daha buyuk bir acı var artık. Cok konuşan, hic susmayan ben; şimdi gerekmedikce konuşmuyorum. Konuştuğum zamanlarda ne konuştuklarımı biliyorum nede soyleyeceklerimi. Belki de en doğrusu bu. Bir daha hic konuşmamak. Susuyorum artık. Sustukca susuyorum... ..
Ne cabuk bıktın, umidimi yıktın,
Her neden bıktıysan başkasını yık.
Oynamayı sevdin, aldatmayı sevdin.
Her kimi sevdiysen, git onu sev..!
Arama sorma buna hic gelemem...
Beni sevmeyen kadını ben hic sevemem...
Hic boyle olmamıştım ben. Yaşamdan bu derece kopmamıştım. En kotu zamanlarımda bile hep gulerdim. Gozlerimin ici gulerdi. İnsanlar yadırgardı, anlam veremezdi bu duruma. Ama bilmezlerdi ki hayatımda sen vardın...
Şimdi de gozlerimin her dakika dolmasına, artık gulmuyor olmama anlam veremiyorlar. Bilmiyorlar ki artık sen yoksun ve bir daha asla olmayacaksın. .......
Arama sorma buna hic gelemem
Beni sevmeyen kadını ben hic sevemem..