Arkadaşlar acık ve kısa yazmaya calışacağım lutfen sabırla okuyun sıkılan bıraksın yorum da yazmasın lutfen . Ben 2 yıllık evliyim. eşimle tanıştıktan bir kac ay sonra evlendik. şimdi cok dallandırmadan konuya giriyorum. eşimin anne babası ayrı bebeklikten beri anne de baba da kendi hayatına bakmış eşimi de anneanne ve dedesi buyutmuş. 22 yaşına kadar. O zamana kadar da annesi maalesef cok ahlak dışı şeyler yaşamış, eşimin sadece anlatabildiği eve adam almalar, evli adamlarla birlikte olmalar,uyuşturucu, calıştığı yerlerde hırsızlık.. vs ama anlatamadığı travma etkisi yaratan şeyler de var bana soyleyemediği. Ben de sadece dinleyici oldum ısrar edip benden de soğumasını istemedim. Babası ise bekar kalmış ama maalesef eşime karşı herhangi bir destek olmamış, Haftasonu goruşmelerinde insaatta calıştırmış akrabaları ile ve parada vermemiş. eşim muhendislik fakultesini kazanıyor bilirsiniz ilk kayıtta harc varya 250 tl onu vermediği icin turkiye derecesiyle gireceği okulu da kacırmış. zaten dede nine de karnını doyuruyor yeter diye duşunuyor okul okuması okumamasını onemsemiyorlar. ondan sonra yollara duşuyor eşim 17 yaşında ulkenin her yerinde reklam panoları yapıyorlar kaynak cekmeyi oğreniyor. donuyor sonra okul parası birikince 2. sene yerleşiyor universiteye. ama calışamadığı icin daha duşuk bir puan alıyor. Okulu da maalesef kendi imkanlarıyla bitiriyor. ardından hemen askerlik sonra donuyor 22 yaşında işe başlıyor. Uzulerek soyluyorum ki yıllardır meydanda olmayan annesi eşyasını topluyor eşimin yaşadığı şehre yanına yerleşiyor.(Sonra eşim oğrenmiş dostu olan adamın karısı bunu dovunce kacmış o şehirden) koca 6 sene eşimin parasını alıyor sadece harclık veriyor ve geriye kalan parayı arkadaşlarına alkollu restoranlarda takılıyor harcıyor yiyiyor iciyor ve geziyor. Eşimin şehir dışına cıktığı zamanlarda da eve misafir alıyor. neyse bir kac yanlış şeye de denk geliyor eşim ama