Ailece aynı evde yaşıyoruz.Babam covid oldu.Cok uyardık dikkatli ol diye.Dikkat etmedi.Maske cenesinde gezdi.Covid olan arkadaşı varmış.Ben covidim galiba test yaptırcam demiş.Buna rağmen adamla oturup cay icmiş.Arkadaşı da suclu.Kendinden şuphen varsa ne geziyorsun ortalıkta.
Oğretmenim hem de birinci sınıfları okuttuğum halde Korudum kendimi.Aman babamın kronik rahatsızlığı var ,babama anneme bir şey olmasın diyerek dikkat ettim herşeye.Sonuc:Eve Kovid-19u babam getirdi.Beş gun sonra bizde de belirti var.Ben de yok ama annem iyi değil.Babam bir şekilde iyi gibi.Ama her saat ayrı bir belirtisi var.Annemin bunyesi zayıf.Hepimiz test yaptırdık.Bir yandan canlı ders ,aralarda da anneme babama bakıyorum.Her saat ateşlerini olcuyorum.Moralim cok kotu.Babama o kadar kızgınım ki.
Kız kardeşim de benden sonra uyandı.Ben bu sene geldiğim icim buraya bazı şeylere cok hakim değilim evde.Kardeşim iyi bir hasta baskıcıdır. Kimseye guvenmez,ger şeyi ben yapayım der.Babamın ilaclarını kalp şeker saati saatine bilir. Neyse yorgunum biraz gec uyancam dedi. Ben de doktorun yeni yazdığı mide ilacın yerine başka bir ilac vermişim. O da acık bir halde koymuş ortalığına.Canlı dersin ortasında bağırarak geldi.Hemen sesi kıstım.Bir kere gec uyandım sadece diyerek bağırmaya başladı.
Ben şok oldum.Zaten annemle babama cok uzuluyorum bir de kardeşim bile isteye kotu bir şey yapmışım gibi bağırınca şok oldum.Cok ağır hakaret etti.
Sakin bir insanım normalde.Ağırnbeddualar ettim.Hem de cok ağır.Olumne.Annemden babamdan laf soyleyince cok zoruma gitti.
İnanın ev hayatına bu şehre adapte olmaya calışıyorum.Bana hep ayrıyım diye evin bir bireyi değilde sığınması muamelesi yapar hep.Boyle davranınca en derin yerimden vuruldum.