merhaba bende sanırım aşırı duşunme gibi bir rahatsızlık var. derdim kimseden doktor ya da ilac onerisi almak değil sadece benim gibi birileri var mı bilmek istiyorum. bende inanılmaz bir ciddi hastalık gecirme korkusu var. ailemden birini ani bir şekilde kaybedince bu korkum daha cok tetiklendi ama kucuklukten beri vardı. 18 yaşındayım bu arada. bu korku hayatımı ele geciriyor, yeme icmemi, uykumu, her şeyimi etkiliyor. psikiyatra onceden gitmiştim, anksiyet teşhisi konulmuştu ama ilac almadım hic o zaman daha kucuktum. İnternette gezerken karşıma hastalık haberleri cıksa bile direkt modum duşuyor hemen. Allah gostermesin gercekten kendimi yakalanmış gibi duşunup ailemin halini falan hayal ediyorum.
Duşunmemek icin hobi bulmaya calışıyorum mesela resimle falan uğraşıyorum ama aklımın bir yerinde hala duruyor. Bir de işin batıl inanc kısmı var surekli yazıp yazıp kendime cekmekten korkuyorum. Mesela 2 ay once kanımı aldırmıştım demir eksikliği ve kansızlık cıktı hap kullandım ama pek duzelmedi hala eksik. İnternetten bir daha baktım altında ciddi sebepler yatabilir falan yazıyodu. Şimdide kafamın sağ arka tarafına sızı girdi gecti ama yine de birkac dakika devam edip tekrarladı. Ya bunlar hakkında yazanları okuyunca cok korkuyorum cok kotu oluyorum.
Allah aşkına bu durumları benim kadar ağır yaşamasa da atlatan var mı? Yardım edin bana