Selamın aleykum arkadaşlar.paylasacak kimsem olmadığı icin buraya yazmak istedim.
Kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz . İlk evlendigimiz zamanlar cok iyidik iki sene flan. Bu arada 4 sene olacak evleneli . Sorun şu ki kv herşeye karışır oldu.yaptigim hicbir şeyi beğenmiyor.tatli yaparım yemez yemek yaparım salcası fazla tuzu az.vs.seyler soyler . İkinci cocuğumu doğum yaptım oğlum şu an 5 aylık.ve bir aylıkken kontrol icin hastaneye gitmiştik eşimle.ve ben icerde doktordayken kv eşimi aramış . Karın cocuklarına baksın ben işimi yaparım.ne bicim iş yapmış heryer kokmuş onun harcadığı suya deterjanla acirimgibi sozler soylemiş.(bu arada titizimdir herkes kv deme heveslenir ne guzel gelini var işi asi tertemiz gezme bilmez saygılı hormetli diye) esmim de o zman begenmiyorsan al kendin yap daha ne yapsın kız demiş. Eve geldik surat beş karış .doğum yaptim bir gun hastanede yattık kv dem yanımda kaldı ertesi gun eve geldik kv vurdu kafayı yattı.bu arada normal doğum yaptım .ne bı corba ne bı yatak hazırladı.o halimle hastaneden gelen kirlileri makineye attım serdim kaldırdım yemek yaptım iş yaptım kısacası . Bir gun demedi ki kızım sen lohusasin kanaman var yorgunsun yat demedi yatsam bile laf vurarak soylendi.su an oğlum beş aylık yemek yerken ağlasa bir gun de ben bakayım da sen de karnını doyur demedi ne zman sofra kalacaksa bulaşık yıkanacak da o zman bana ver cocuğu diyor.ayri eve cıkmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum . Bende istiyorum ayrı ev ama zamanı var hem bebeler buyusun hem herşey yerli yerine otursun borc bitsin diyip duruyor . Nasıl bir zman da 4 senedir bitmek bilmedi.bu arada eşim maaşının hepsini babasına verir . O da beş kuruş cıkartıp vermez . Yanlış yazdiysam veya eksik yazdiysam kb .sinirden elim ayağım titrer oldu.sizce ne yapmaliyim