Samsung Galaxy A9 2018 telefonum klozete duştu sonrasında hemen suya tuttum sonra kulak cubuğuyla hoparlor kulaklık girişi ve şarj soketini sildim ve hemen pirince koydum 24 saat sonra telefonu actım acıldı ancak dokunmatiği calışmıyordu. Samsung servisine goturdum garanti dışı olarak pil, şarj soketi, batarya ve ekran değişimi yapılması gerektiğini asla kurtarılamayacağını ve 1650 ₺ olduğunu soylediler. Boynumu bukerek eve dondum ve tekrar pirince koydum telefonumu, o sırada da yeni telefon bakıyordum almak icin, ertesi gun telefonu actığımda dokunmatiği calıştı ancak fazla ısınınca otomatik telefon kapanıyordu ve 15-20 dakika acılmıyordu. Tekrardan pirince koydum ve 2 gun daha pirincte kaldı, ondan sonra actım herhangi bir sorun olmadı ve 5. gun sonu yani bugun akşam telefonu elime aldığımda yatay beyaz cizgilerin 10 saniyede bir gelip 2-3 milisaniye durduğunu bir nevi cok kısa sellektor yaptığını ve telefonun ekranını kilitleyip actığımda arada zorlandığını ve zorlanırken siyah ekran ustune yeşil dikey ve yatay cizgilerin gelip gittiğini gordum. Ne yapmam gerek şu anda telefonum pirincte yatıyor, servise 1 gun daha bekleyip gideceğim ve beni bekleyen durum sizce nedir? Ayrıca calışmayan hicbir aksamı yok tum her şeyini test ettim parmak izi, arka, on kamera, hoparlor, titreşim, mikrofon, on sensor.