Adet Gecikmesi ve Beyaz Akıntı
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Adet Gecikmesi ve Beyaz Akıntı
-
25-09-2022, 01:45:11Hanımlar merhaba. Duzenli bi ilişkim ve cinsel hayatım var. İlişkiye girerken kesinlikle prezervatif kullanıyoruz + prezervatif olmasına rağmen boşalmadan once geri cekilme uyguluyoruz. İstenmeyen bi gebelik olmaması icin erkek arkadaşımla bu konuda biraz hassas davranıyoruz, her ilişki oncesi elimizi yıkıyoruz, hatta ilişki uzadığında prezervatif uzamış olursa onu da yenisiyle değiştirip eskisini de herhangi bi yırtık vs. olma ihtimaline karşı deniyoruz. Ağustos ayında cok fazla ilişkiye girdik ve her ilişki sonrası vajinamı sabunlu suyla yıkadım. Şimdi adetim gecikti, normalde 18 Ağustos'da olmam gerekiyordu, hala olmadım. Bi adet olmam gereken gun bi de gecikmeden birkac gun sonra toplam 2 tane early predictor ile test yaptım, ikisi de negatif cıktı. Doktora gittim, ultrasonla baktı ve cok temizlikten dolayı iltihap cıkmış olduğunu soyledi. Gunde 2 tane tarlusal iciyorum ve her gun 2-3 bardak civanpercemi + soğan + maydanoz karışımı cay yapıp iciyorum. Son birkac gunde vajinal akıntı arttı. Biraz caya bağlıyorum cunku iltihap sokturucu ozelliği de var diye biliyorum civanperceminin. Sizce herhangi bi hamilelik ihtimali var mıdır?