Merhaba; nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Umarım yalın bir şekilde anlatmayı başarabilirim.
Yaklaşık 13 yıl once bir erkek arkadaşım vardı, 2 yıllık ilişkinin sonunda hic anlamadığım bir şekilde, elle tutulur bir sebep gostermeden terk etti. Yalan yok, ağladım zırladım ama gecti gitti. Ayrılmamızdan 1 yıl sonra mesaj atsa da tersledim gectim. İlişkimiz bittiğinden bu yana hic yuz yuze goruşmedik, o mesajdan sonra asla telefonda ve sosyal medyada da konuşmadık. Ve ben şehir dışına taşındım, calışmaya başladım, unuttum gitti kısacası. Nerede ne yapıyor hic bilmiyorum.
2 yıllık ilişki olunca haliyle iki kişinin sosyal cevresi birleşmiş oluyor, onun yakın cevresi de benim yakın cevrem gibiydi, sadece bizi tanıştıran arkadaşım ve onun sevgilisi(aynı zamanda eski erkek arkadaşımın yıllardır arkadaşı) haric. ilişkimiz bittikten sonra bu kişilerle irtibatımız tamamen koptu, hatta en başta direkt benimle iletişimi kesen onlardı ve bir daha aramadılar bile.
Dun akşam gecenin 11inde bu iletişimimi kesmiş olduğum yakın arkadaşından whatsapp uzerinden mesaj aldım. mesajda sadece "bettijo?" yazıyor. Kan beynime sıcradı, profil resminden tanıdım zaten, direkt engelledim. Ancak merak ediyorum bir yandan, bir insan fi tarihinde yakın arkadaşının goruştuğu kıza neden mesaj atar? Onemsediğimi duşunmesin diye asla o kişiye sormaya niyetim yok. Zaten yapılacak en doğru şey de asla iletişim kurmamak. Yakın cevreme de soramadım, belki tanımayan birileri daha doğru fikirler verebilir diye duşundum.