Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim sacım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin icinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime ceki duzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi duşunuyorum. Onceden suslenip puslenip kapıyı acardım işten geldiginde ooo bugun yine cok guzeliz diyip oper iceri gecerdi. Şimdi kapiyi acınca adam kahveye girer gibi yuzume bakmiyo sanki selamunaleykum diyo giriyo iceri
Annem bile goruntulu ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne boyle ben bakarım cocuğa git bi kuafore falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virus psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Cocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona cok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir boyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..