Normalde yakın arkadaşlarımla her şeyimi paylaşan, asla icimde tutamayan biriyim ama iki aydır icimdekileri kimseyle paylaşamıyorum cunku şuan benim icinde bulunduğum durumu yaşayan onlar olsaydı vereceğim tepkiyi ve saygımın nasıl azalacağını biliyorum... Buraya da yazmayacaktım ama normal hayatıma devam edemiyorum artık, yapmam gereken cok fazla odev var derslerim var ama hic birine odaklanamıyorum. İcimi dokmem gerek.
İlk başta basit bir kac konuşmaydı ama gittikce alıştım, kendimi ondan mesaj beklerken buldum surekli. Her anlamda yanlıştı biliyordum, 27 yaş buyuktu bir kere benden, olamazdı. Daha once benden en fazla 4 yaş buyuk biriyle olmuştum, ilk defa başıma gelen bir şeydi ve surekli kendimi 'bu yaşadığın şey gercek değil sadece duygusal boşluktasın ve adamın ilgisine kapıldın' diyerek telkin etmeye calıştım ama yok, sanki bir girdabın icindeyim ve karşı koyamıyorum. Sonra bir şey oğrendim onunla ilgili, dilim varmıyor, medeni hali bekar değilmiş.. Bu kadar uzuleceğimi tahmin etmemiştim, sonucta biliyordum sonumuz olmadığını ama uzuldum işte. Engelledim her yerden ama yine buldu beni. Kavga ettim kustum ama bana soylediklerini gorseniz siz bile inanırsınız aşık olduğuna. Ama inanmadım tabii ki. Bir suru şey soyledim ama yine de geldi. Sacmalama dedim bu kadar salak olamazsın dedim kendime ama 15 yaşıma geri dondum sanki kendi kendime soylediklerimi bile duymuyorum. Hayatımda hic bu kadar savunmasız hissetmemiştim. Nasıl boyle bir duruma sokmuş olabilirim kendimi, bana bu kadar uzak bir hayatı nasıl yaşıyor olabilirim bilmiyorum ama mantığımı kaybetmiş gibiyim. Bu kadar kısa zaman bile olsa beni sanki cok iyi tanıyor ve anlıyor, bu yuzden kapıldım belki de bilmiyorum ama cok kotu hissediyorum. Ayrı odada kalıyoruz diyor, sevmiyorum diyor ama hic biri onemli değil isterse ayrı evde kalsın bu evli olduğu gerceğini değiştirmiyor. Midem bulanıyor... nasıl ya nasıl olabilir deyip duruyorum surekli. Cok zorlanıyorum artık..
Kulağa nasıl geldiğini biliyorum ama lutfen yorum yaparken kırıcı olmayın, ne yapmam gerektiğinin farkındayım ve yapacağım.. Sadece icimi dokmek ve kendi kendimi yemekten biraz olsun kurtulmak istedim.