Bu aralar kendimi tanıyamıyorum.. inşallah uzatmam nasıl toparlanır bu konu bilmiyorum
3 ay once yıldonumumuzdu. 5 yıllık bi ilişki var ortada. Ciddi. İkimiz de oğrenciyiz pahalı şeyler beklemiyorum beklemedim de. Ama bu adam bana bir şey almıyor kızlar. Almamak gibi de değil duşunmuyor uğraşmıyor bu kız neleri beğenir neleri sever dikkat etmiyor hic, kafasına gore kendi beğendiği şeyi alıyor ustune basa basa soylesem de. Mesrla diyorum ki bana bunu almışsın ama ben bunu nasıl kullanayım asla kullanabileceğim bişey değil yurtta kalıyorum? E ilerde evlenince evimize koyarız.
Bunun gibi.
İşte donelim 3 ay oncesine. Yıl donumunu.
O gun ben kendisine onceden beğendiği bi hediye almıştım kendisi ise bana alıcakmış da modeli kalmamış, alacağı şeyi gosterdi bana internetten ASLA beğeneceğim bişey değil. Başka turlusunu beğenmiştim o cantanın o asla beğenmeyeceğim tarzını secmiş. Alma beğenmedim dedim. Kırıldı etti sonra anlayışla karşıladı ne istiyorsun dedi ben de senden hatıra yanımda taşımak icin kararmayan “yuzuk” demiş bulundum MALESEF. Beğendiğim tarzı da gosterdim ama bu kafasına koymuş altın kaplama olacak evli 40 yaş kadınların takabileceği tarz şeyler gosterdi bana ben ısrarla beğendiğim tarzı soyledim inanın bu bi ilk yani benim bi şeyi bana al demem ilk.
3 ay boyle oyalandı hediye alacağım aldım diye. Arada sinirlenince alacağım dedin hala almadın diye kızdım yalan değil.
Gecen gun hatta sipariş veriyordu yuzuk olcusu almam lazım senin parmağından dedi. Ben goster diye ısrar ettim kotu bi şey beğenmiştir diye ve evet tabiki beğendiğim yuzuklerden değil. Ama oyle hevesle gosterdi ki o an sadece “ben emin değilim bundan guzel cıkmayabilir cok taşlı, gunluk takamam” dedim. Olsun sana hemen gunluk olanını da alıcam ama bunu alayım cok narin falan dedi bi gor beğenmezsen geri gitsin once gor vs vs
o zaman mağazası nerdeyse elden alalım gelir geri gonderemeyiz once gorelim dedim oyle kapandı mevzu
Bugune gelelim doğum gunum.
Dun yemeğe gideceğimiz yeri belirledik bugun buluştuk tam gideceğiz dur once x semtine gitmemiz lazım senin yuzuğunu elden alacaktık ya dedi. Bakın yiyeceğimiz yemek yeri ile x semti arası 2-3 saat tam ters yerler ama nasıl ters. İstanbul icindeyiz toplu taşıma ile gercekten aşırı uzak. 2 ayrı yaka size oyle diyeyim. Doğum gunum benim icin yolda mı gececek dedim ne zamandır cıkmıyorum gezmiyorum bir yer. Haklısın dedi ve daha sonra yolda giderken baktım bozuldu bi şeyler acıklamaya calışıyor.
Kısaca neymiş beyefendi 3 ay oncenin hediyesi olarak yuzuğu alacakmış doğum gunu hediyem olarak o yuzuğun seti olan kolyesi ve kupesi. Ve bugun gidip alırız ALIRIZ diye duşunmuş cunku ben oyle demişim
Ulan oyle dediysem de bu doğum gunumde mi yapılır? Alsana onceden bi Allahın şeyi de bana supriz olsa ya
Ben kendimi bu kadar değersiz hissetmekten BIKTIM inanın hediyeye değer veren biri değildim bu kadar ama bu da yuzume vurur gibi ya cıldırıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum NEDEN NEDEN BEĞENDİĞİM Bİ ŞEY ALMIYORSUN asla bi şeyi boyle beğendiğimi aklında tutup almadı surekli kendi tarzında şeyler alıyor benim beğendiğim tarz yuzuk almama sebebi neymiş internette o yuzuğun altın kaplama olanını bulamaması.
Gordun işte duşmedim ben o nalet yuzuğune, setini de doğum gunu hediyesi yapmak ne?? Başka bi şey al.
Gune guzel bi plan duşunmemiş etmemiş ben artık bıktım bundan o kadar sinirlendim ki bugun bu mevzu kapandı bana hic bir hediye almıyorsun yuzuğumu de hediyemi de kendime ben alıcam SAKIN dedim gunu gercekten mahvettim sadece surat astım bi ara cok ağır konuştum ve erkenden de evime geldim. İğrenc kusmuk bi insan gibi davrandım.
(NOT:Bu arada gecen senelerde de bu hediyeyi geciktirme işi yuzunden ciddi tartışmıştım onunla cunku doğum gunumden 2 ay geciyo hah hediyen hazır diye geliyordu. Bu yuzden bugun almaya calışıyo. )
Siz bana bi soyleyin duygularım yazamayacağım kadar yoğun abartıyor muyum adet donemindeyim şımarıklık mı bu yaptığım?